maanantai 3. huhtikuuta 2017

Uusi jalkapallolehti on ilmestynyt

Lasse Lehtinen kiitti mediaa myönteisestä pöhinästä liigajalkapallon ympärillä puheessaan Veikkausliigan media-avauksessa viime torstaina Helsingissä. Myönteistä pöhinää on muunkin jalkapallon ympärillä toki kuin vain pääsarjatason, onneksi. Juuri tänään on tullut todeksi taas seuraava askel siinä kaikessa pöhinässä, sillä ympäri Suomen ovat postilaatikot ja -luukut kolahdelleet uuden EOM-lehden ilmestyessä.

Itse olin kuin kissa pistoksissa tänään töissä, kun halusin kotiin näkemään onko lehti tullut ja jos on, miltä se näyttää. Ja olihan se eteisen lattialla odottamassa lukijaansa! Milloinhan viimeksi on postin saaminen tuntunut joltain?Kun nyt eläimiä alettiin luetella, sanotaan nyt vielä, että kyllähän mulla tässä nyt on vähän oma mustavalkotäplikäs lehmä ojassa. Huomio: nämä epävärit eivät liity mitenkään jalkapalloseuroihin vaan sopivat minusta hyvin lehmiin. Meikäläisen ottamia kuvia nimittäin on tässä uudessa lehdessä ja halusin tietysti nähdä miltä ne näyttävät painettuna. Ensin kuvat, sitten sisältö - niin luen lehdet ja blogit, aina ja ikuisesti.

Olin erittäin iloinen, kun huomasin itseni avustajalistassa, jau! Täytyy sanoa tämän olevan lifegoals, josta en todellakaan ole osannut edes haaveilla. Eteenpäin on menty!! Siitähän tämän lehden nimikin tulee, hehe!Kuten sanoin, lehdestä löytyy muutama meitsin ottama kuva. Ne ovat kaikki Timo Furuholmista, joka kaudella 2017 edustaa FC Interiä.

Kuvauskeikka oli mielenkiintoinen, sillä tämä oli eka tällainen henkilökuvia futarista -tyyppinen (jos omia projekteja ei lasketa). Mielenkiintoisuuteen vaikutti osaltaan myös sää. Oli ihan jäätävä lumimyräkkä. Tiesittekö "mennään kentälle" -lausahduksen tarkoittavan futarille sitä, että futari on siellä jo ja kuvaaja pomppii perässä "hei oota ny vähä"? Minäkin tiedän nyt.

Mitäpä sitä ei kuvan eteen tekisi? Niinpä istuin keskellä lumista Veritasta muovipussi polvien alla kuvaamassa pallon kanssa leikkivää hyökkääjämiestä. Hymyilytti, koska pompottelua on vaan niin kiva seurata vierestä. Etenkin kameran kanssa.

Se lumessa möyriminen ja keskellä Interin pukukoppia polvistuminen oli kaiken tämän arvoista. Mahtavaa nähdä ottamiaan kuvia painettuna!

Jos haluat päästä lukemaan tätä uutta hyviä artikkeleita sisältävää lehteä ja ihailemaan kuvia, lehden voi tilata osoitteesta http://www.eom.fi/tilaus/. Vai olitko jo tilannut tämän? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti