maanantai 8. toukokuuta 2017

5 x tällä viikolla

Uusi viikko, uudet kujeet. Kävin eilen niin hyvällä juoksulenkillä ilmeisesti myös juuri oikeaan aikaan, kun nukuin viime yönä sikeämmin kuin pitkään aikaan. Vaikka pommi olisi pudonnut Aurajokeen, en olisi siihen herännyt. Loistavan viikonlopun jälkeen olikin todella hyvä lähteä tähän viikkoon.Ohjelmassa tulee olemaan ainakin:

Kampaajalla käyminen! Olen siirtänyt kampaaja-aikaa ainakin 2 kertaa jo, kun aina on tullut jotain yllättäviä menoja. Kuukausi sitten olo oli kovin tuskainen tyvikasvun kanssa, mutta nyt olen jo onnistunut kasvattamaan sitä niin paljon, ettei se edes häiritse liikaa. Onhan se silti aika hirveä, eww! Onneksi siis pääsen siistiytymään vihdoin!

Kävelylenkkejä, jos persaus kestää! Ei vaan, pohkeet jumittavat juuri tällä hetkellä aika lahjakkaasti eilisen juoksulenkin jäljiltä, mutta pakko ulkoilla ja liikkua toimistossa pörräämisen vastapainona. Turku vaan taas laittaa parastaan jälleen näillä keleillä, lunta on sadellut tänäänkin. Niin se vissiin kyllä muuallakin Suomessa?2 futismatsia! Ensin perjantaina FC Inter - VPS (joko se Strandvall on kentällä?) ja lauantaina TPS - AC Oulu. Minusta säätiedotus voisi nyt sitten pitää viikonlopun osalta ja taivas tarjota pelkkää aurinkoa. Ei enää ikinä samaa kuin reilu viikko sitten, eihän?

Synttärilahjan keksiminen miehelle, jonka kanssa asun. Hän ei koskaan toivo mitään ja minä olen onnettoman huono lahjoissa!! Pitäisikö tilata jotain Star Wars -sälää? Sitä löytyisi ainakin Asokselta. Esimerksi Darth Vader -lamppu (adlink), hihi :D

Veroilmoituksen kanssa säätäminen. En laske tätä mukavaksi askareeksi, mutta pakko se kai on. Tiedän, että keskittyessäni tuohon touhuun, tykkään siitä kuitenkin. Oikeasti! Tiedän tämän kuulostavan hullulta, mutta olenhan kuitenkin laskentatoimen tradenomi. Jonkun ihmeen takia mä ihastuin aikoinaan kirjanpitoon ja mä tiedän veroilmoitushomman olevan ihan ok, mutta mua vaan häiritsee, kun tällä kertaa joudun täyttelemään juttuja, joita olen viimeksi tehnyt 10 vuotta sitten koulussa.

aurinkolasit Gina Tricot   paita Tepsin fanipaita housut Gina Tricot kengät New Balance

Kuvissa mun lauantainen futiskuvausasu. Mun oli tarkoitus pukea tuohon vielä takki, mutta ulkona olikin yllätyskesä ja tarkenin kuvata ilman lisäkerroksia. Mun ei ole ollut tarkoitus kuvata mitään matsia avoimesti TPS-paita päällä, mutta nyt kävi tällainen pieni vahinko. Pitääpä siis tällä viikolla olla hieman tarkempi kuvausasun kanssa, etten ole TPS-paita päällä Interin pelissä.. Se olisi katastrofi!

Ihanaa viikkoa just sulle!

Kuvat: Maria (mää muokkasin)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti