keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Hiukset kesäkuntoon

En muista, että olisin koskaan aiemmin odottanut kampaajalle pääsemistä niin kovasti kuin nyt. Olin jo kuukausi sitten ihan valmis, mutta jouduin siirtää aikaa. Eilen mietin lähes koko päivän, että olispa jo huominen. Tänään toivoin työpäivän menevän nopeasti, jotta pääsen vihdoin ja viimein kampaajan tuoliin rentoutumaan.

Vaikka en sinänsä stressaa nykyelämässäni hirveän paljon, huomaan silti kaipaavani välillä totaalirentoutumista. Joko hierojalla käymistä tai kampaajaa. Ehkä joskus voisi mennä jopa johonkin kasvohoitoon.

Neuvoteltiin kampaajan kanssa leikkaushommat ja värit kuntoon, sillä välin Turun kesä oli taas ehtinyt muuttua auringosta lumisateeksi. Kun hoipertelin pesupaikalta takaisin peilin eteen, tuli taas aurinko.

Ja niin tuli tukkakin! Tykkään!!Entäs te? Mitä tuumaatte?

Tällä mennään tämä kesä! Tokihan se siitä sitten taas venähtää parissa kuukaudessa. Ihanaa, kun on kerrankin kunnon kesätukka!

Alemman kuvan otti paikalle sattunut Alexandra

8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Jes kiitti!! :) Tykkään kyl tosi paljon näistä :)

   Poista
 2. Ei se tukka naamaa paranna. :D sun kyllä tarvis tehdä jotain tolle sun kropalle.. Tiedätkö et läski lisää kaikkee sydäntauteja yms. Miksei sun treenit näy kropassa????? Eks kuitenkin esitä olevas tosi liikunnallinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuppa kuule sanomaan tää mulle livenä.

   Poista
  2. Ah, onneksi rakas anonyymi, näytät tietävän toisista blogin ja somen perusteella kaiken, ja siten voit heitä arvostella. Onneksi olkoon, kaikilla ei ole moisia selvännäkijän kykyjä tai vakuutta siitä, että on itse parempi ihminen.

   Jos toisten makkarat/pärstä/auton väri häiritsee, kandeis mieluummin jättää blogi lukematta sen sijaan, että tahallisesti aiheuttaa toiselle pahaa mieltä. Koska ihan ei meikäläinen ainakaan nyt tajua, mitä yrität tällä(kin) kommentillasi saavuttaa.

   Poista
  3. Nää on näitä, kun ei jaksa edes kommentoida. Paitsi et postasin eilen aiheesta, hähä :D

   Se on kyllä jännä näissä, että ku postaan naamastani kuvan, tulee anonyymi sanoo kui ällöttävä mun kroppa on. Kai se sit näkyy naamasta vai?

   Poista
 3. Ihana tukka!!! Pitkähiuksisena monesti mietin, etten uskalla pätkästä polkkaa jos se onki ihan karmee. No, nyt kun on pakosta polkka ni oon ihan in lööv enkä haluis enää pitkää tukkaa (ok kampaukset olis kyl helpompia).

  Mun kampaaja sano viimeks et kevään trendeihin kuuluu punainen kihara. Eli kerrankin ollaan aallonharjalla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei kiitti!! :) On tää polkka kyl aika hauska jotenkin. Tukan saa just ja just kiinni onneks :D

   Poista