maanantai 29. toukokuuta 2017

Sinne missä on turkoosia vettä

* postaus sisältää mainoslinkin

Mä en ole koskaan ollut ulkomailla Tukholmaa ja Skibotnia lukuun ottamatta. Edes Tallinnassa en ole koskaan käynyt! Sanomattakin siis selvää, etten ole myöskään koskaan lentänyt mihinkään ulkomaille ja niinpä kynnys lähteä on aika suuri.

Sisimmässäni kuitenkin tiedän, että joku kaunis päivä mä lähden. Ehkä matkalle tai ehkä jopa kokonaan asumaan. Sanoinkin tässä juuri pari päivää sitten miehelle kuinka hassun vahva fiilis mulla on siitä, että jonain päivänä me voitaisiin yhdessä asua jossain ulkomailla, vaikka mä en mitenkään aktiivisesti siitä haaveile. Miehen ammattitaidolla on kuitenkin paljon kysyntää maailmalla ja toki myös ihan Suomessakin, mutta parhaat työtarjoukset jostain syystä tulee juuri ulkomailta.


Lähipiirissämme on eräs rohkea nainen, joka pakkasi kamat nuorempana ja lähti Kreikkaan. Sinne hän jäi ja tänä vuonna perusti oman ravintolan! Voitte varmasti uskoa, että hinkuni lähteä häntä tapaamaan turkoosien vesien äärelle on valtava!! Mä haluan kokea mun ekan ulkomaan matkan parhaassa seurassa ja mieluiten tietysti pian, sillä haluan jo eroon lentopelosta! Mulle aina kerrotaan kuinka isompi todennäköisyys mun on kolaroida autolla kuin tippua taivaalta ja haluan päästä yli jostain, mikä rajoittaa mua elämästä täysillä.

Kun vuoden sisään lähdemme sinne Kreikkaan, on hotellin etsiminen helpointa Trivagosta. Kun klikkailee itsensä sivustolle, heti ensimmäisenä saa kirjoittaa maan tai kaupungin, josta hotellia on etsimässä.

Minä kirjoitan hakukenttään tietysti Agios Nikolaos ja Trivago tarjoaa minulle 135 hotellivaihtoehtoa. Hotellit voi järjestää suosion tai esimerkiksi vain arvostelujen mukaan, ellei pelkästään hinta ratkaise. Ensimmäisenä hotellina Trivago ehdottaa minulle Daios Cove Luxury Resort & Villas -nimistä paikkaa ja kieltämättä se kyllä vaikuttaa ihan paratiisilta, kun klikkaa kuvaa ja selaa muutkin kuvat hotellista läpi.

Vähän tarkemman tutkinnan jälkeen löysin meille pari vielä parempaa hotellivaihtoehtoa, jotka sijaitsevat lähempänä aiemmin mainitun rohkean naisen tänä vuonna perustamaa ravintolaa. Kuvat paikosta vakuuttavat ja mikä tärkeintä; maksuton wi-fi mainittu! Minos Beach Art -hotellin kuvista tulee mieleen ihanan paljon Kreikka ja arvosteluissa sanotaan erityisesti pariskuntien pitäneen hotellista, joten se voisi hyvinkin olla valintamme.Koska en ole ikinä ollut millään tällaisella reissulla, odotukseni hotellista eivät ole mitkään kovin erikoiset. Kunhan siellä saisi nukuttua (ilmastointi olisi kiva), pääsisi nettiin ja ruoka olisi hyvää. Uima-allas on tietysti aina plussaa, mutta meidän Kreikan reissu tulee ehkä poikkeamaan sellaisesta perus rantalomasta jonkun verran, kun on tarkoitus mennä tapaamaan tuttavaa ja viettää aikaa hänen kanssaan.Mielikuvani ulkomaan matkasta tiivistyy näihin: paljon aurinkoa, turkoosia vettä ja värikkäitä drinksuja. Toivottavasti pääsen kokemaan ne kaikki pian!

Kertokaa teidän lentokokemuksista!! Muistatteko ekan kerran?

6 kommenttia :

 1. Ysiluokan keväällä viikoksi Roomaan luokan kanssa. Suora lento vuonna -97 oli potkuriturbiinikoneella, eli ihan helvetin kovaääninen. Nousu otti mahanpohjasta ja varmaan se pieni jännitys laittoi kikattamaan. En kuitenkaan koskaan pelännyt lentämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Luulen et itellä kynnys on suurempi mitä vanhemmaksi ehdin ennen kuin pakotan itteni lentämään :)

   Poista
 2. Miksi lomalla pitää päästä nettiin?? Eikö silloin kuulu nimenomaan irtautua kaikesta normaalista arjesta.
  PS. Lentäminen ei ole edes niin paha, suosittelen kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miks ei? :D Netti on jees :D Hyvä kuulla, ettei se lentäminen niin hirveää ole :)

   Poista
  2. Onko sulla netin kanssa riippuvuus ongelma :) :)

   Poista
  3. Jaa-a. Onhan se perseestä ainakin kotona, jos netti ei toimiskaan yhtäkkiä. Ei pal katottas tv:tä. Jossain ulkomailla taas olis ihan kiva viestittää Suomeen, jotta perillä ollaan jne.

   Poista