torstai 25. toukokuuta 2017

SUMMER BUCKET LIST

Selasin viime viikon perjantaina mun blogin viimekesäiset postaukset läpi etsien ihanan kesäisiä kuvia tätä postausta varten. Löysin 4 kuvaa.

Ihan kaikki postaukset olivat joko jalkapalloa tai viikkokatsauksia puhelimesta, jotka nekin koskivat lähinnä jalkapalloa. Pyöritin silmiä itselleni ja totesin snäppiin, että tänä kesänä on suoritettava pikkuisen paremmin. Ei siis sillä, että jalkapallossa mitään vikaa olisi ja sehän kuuluu blogin sisältöön, mutta voisi sitä nyt vähän kekseliäämpi olla vaikka kuinka viettäisi kaiken aikansa vihreiden kenttien äärellä. Kesäinen Turku on liian kaunis hukattavaksi.

IMG_7814

Lupaan tänä kesänä:

Uida! Mieluiten meressä ja kyllä, myös Samppalinnassa. Elän siinä uskossa, että Samppis avataan parin viikon päästä. En todellakaan ole varmistanut tätä tietoa mistään.

 Opetella juoksemaan 10 kilsaa. 4 kilsaa menee jo, joten kai nyt parissa kuukaudessa kympin saa myös menemään!

 Hengata ulkona paljon enemmän kuin aiempina vuosina. Nörttimenneisyys vetää sisätiloihin enkä oikein osaa lähteä ulos kuin lenkille tai shoppailemaan.

IMG_0502

 Kuvata ainakin yhden ÅIFK:n matsin, koska olen luvannut niin koutsille. Omista syistäni pakko kuvata myös yksi matsi MaPSia. Näiden lisäksi haluaisin jonkun matsin käydä kuvaamassa jossain Turun ulkopuolella ja niin, ettei kyse ole mistään turkulaisesta joukkueesta. Välillä nollaaminen puolueettomana tekee todella hyvää kuvaamiselle.

 Käydä mökillä! Tässä on yksi kesäpaikka eräällä saarella aika lähellä, siellä haluaisin käydä viettämässä joitakin kesäpäiviä ja vain maata keskellä nurmikkoa kuunnellen merta.

20160608-IMG_3681

 Pesisympyröissäkin voisi taas käydä pyörähtämässä. Kiinnostaisi nähdä LaVe naisten superissa, joten ehkä voisi sen takia käydä retkellä jopa Raumalla!

 Sadepäivät pyhitän kodin järjestelylle ja tavaran hävittämiselle. Olisi taas aika käydä koko vaatevarasto läpi! Kun en kerran ole mikään muotibloggaaja, en tarvitse moniakaan eri farkkuja. Eihän supersankaritkaan käytä kuin yksiä sukkiksia!

 Kuvailla enemmän eri bloggaajaystävien kanssa ja sitä kautta saan itsellekin enemmän kuvia käytettäväksi tänne blogiin. En halua vuoden päästä etsiä kesäkuvia vain huomatakseni, ettei niitä ole.

20160813-IMG_0743

Simmottiis! Mun kesäloma alkaa vasta heinäkuussa, mutta eiköhän ennen sitä tule jo osa tän listan jutuista toteutettua! Niin ihanaa, kun kesä on vasta alussa!!

Onko teidän kesälistalla mitään samoja juttuja? Mitä itse aiot tehdä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti