keskiviikko 31. toukokuuta 2017

TPS - FF Jaro 29.5.2017

Ollut sen verran ohjelmaa tässä viimepäivinä, jotta jouduin tänään kahvitauolla iltapäivällä töissä varmistamaan mikä viikonpäivä nyt on meneillään - kuulemma keskiviikko. Maanantaina olin kuvaamassa Veritaksella Tepsi-Jaroa ja eilen oli kuvahommia blogin päivittämisen lisäksi. Nyt on siis aika esitellä nuo maanantaiset kuvat tepsijätkistä!


TPS aloitti taas matsin todella raivokkaasti ja maalipaikkojakin oli, mutta ei se vaan taaskaan uponnut. Ei sitten millään.
Toisella puoliajalla yritin kuvata hetken vastavaloon, mutta tuli turhan kuuma ja päätin siirtyä varjoon viisaampien kuvaajien joukkoon lopulta. En mä tiedä miksi mun täytyy aina tunkea vastavaloon, vaikka voisin valita päätyni aivan toisinkin. Ensi kerralla Veritaksella ihan suosiosta sitten vaan siihen varjokaistaleelle?!Valokuvatessa ei todellakaan näe pelistä ihan kaikkea, mutta Virtasen Jampan vaparimaali sai minutkin hihkumaan kameran takana. Näin siitä maalista osan, mutta onneksi netistä voi katsoa kokonaan! Se oli hieno!!


Se oli tärkeä voitto!

Huomaa varmaan kuvista, etten tällä kertaa kuvannut täyskennolla vaan palasin takaisin 70D:n. Itse huomaan eron välittömästi, en tiedä kuinka tarkasti te näitä kuvia syynäätte. Vaikka edelleen täyskennolla tulee luonnollisesti laadukkaampaa jälkeä, tykkään 70D:n nopeudesta ja pienestä rosoisuudesta kuvissa. Haluan päästä lähelle tarvittaessa ja se ei täyskennolla niin vaan onnistukaan. Laajemmassa kuvassa on puolensa, mutta koen yksityiskohtaiset kuvat enemmän omakseni.

Seuraava futiskuvauskerta onkin vähän vielä auki milloin se sellainen mahtaa olla. Lauantaina TPS menee OPSin vieraaksi, mutta en tiedä olenko itse lähdössä sellaiselle seikkailulle myös. Jos en lähde, Maskussa olisi ilmeisesti joku matsi samaisena lauantaina ja viikon päästä Turussa pelataan Suomi-Liechtenstein.

TPS - FF Jaro 1-0

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti