tiistai 30. toukokuuta 2017

TPS - GBK 28.5.2017

Sunnuntaina Turussa paistoi aurinko mukavasti ja yläkentällä pelattiin Naisten Liigaa. Sinnehän minä kipitin kuvaamaan, kun olin ensin arponut noin puoli tuntia laitanko ihan vaatteet vai lähdenkö shortseilla. Päädyin lopulta pitkiin pöksyihin, mikä osoittautui toisella puoliajalla järkivalinnaksi, sillä pilvet varjostivat aurinkoa hieman.Peli oli melkein jo alkamassa, kun mun ohi käveli joku yleisön edustaja mokkapala lautasella. Kiljahdin ääneen "mitä onko täällä mokkapaloja" ja painelin mokkapalakioskille. Ai vitsit!! Pelaajat olivat jo rivissä kentällä ja minä vain mussutin leivonnaista tyytyväisenä katsomon puolella. Ei voi muuta sanoa kuin kiitos jollekin ylemmälle voimalle, kun saattoi futismutsit leipomaan mokkapaloja!! Olisi suuri katastrofi, jos futismutsit leipoisivatkin vaikka toscakakkuja. Ei se olisi mistään kotoisin.
Tiesittekö Tepsinaisten olevan upeita, nopeita ja taitavia? On ne!! Tuossa matsissa ei ekalla puoliajalla ehtinyt tylsää tulla ja vähän väliä sai olla kuvaamassa maalihaleja. Ruohomaan Hanna veteli matsissa 3 maalia ja lopuksi sai knallin päähänsä.

Tämä vain pienenä alustuksena sille, kun nämä kuvat koostuvat suurimmaksi osaksi maalihaleista..
Toisenkin puoliajan kuvat alkavat maalihalista, höhö! Kertoo varmaan pelistä ihan tarpeeksi?

Ylempi kuva muistuttaa mua siitä miksi mun täytyy jatkaa treenaamista. Ylipäätään näitä naisten matseja kuvatessa mietin aika paljon reisipaloja ja sitä kuinka haluaisin itselle samanlaiset koivet kuin kellä vaan näistä pelaajista!
Toisella puoliajalla GBK vaihtoi maalivahtia ja Ellen Ahlströmin tilalle tullut Ada Widjeskog torjuikin aika monta tepsinaisten yritystä saattaa pallo maaliin. Silti Tepsinaiset voittivat 7-0! Näitä naisten pelejä on kyllä joka kerta niin kiva olla kuvaamassa, koska matseissa ei ole ikinä tylsää ja useimmiten he voittavat. Voiton jälkeen on aina mukava tallustella kotiin.


TPS - GBK 7-0

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti