maanantai 22. toukokuuta 2017

Uudet aurinkovoiteet kesäksi

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Niin parasta, kun kesä on vihdoin täällä Lämpö tuntuu ihanalta iholta, mutta valitettavasti aurinko on salakavala mollukka ja siltä on pakko suojautua. En pidä siitä ajatuksesta, että aurinko vanhentaa enkä todellakaan kaipaa palamista. Toivottavasti kukaan teistä ei onnistunut polttamaan itseään viikonloppuna!

Koska kosmetiikka vanhenee vuodessa, kannattaa näin keväisin hankkia uudet aurinkosuojatuotteet, jotta se suoja myös toimii niissä! Omaa ihoani on viime vuonna tuntunut kemikaalit ärsyttävän erityisen paljon, joten halusin ehdottomasti hankkia nyt aurinkovoiteet, jotka eivät ole kemiallisia suojia vaan fysikaalisia. Kemialliset suojat saattavat aiheuttaa herkkäihoisille allergisia reaktioita ja niiden suoja siis perustuu siihen, että ne imevät auringonsäteet itseensä. Fysikaalinen suoja heijastaa säteet pois.

Pistinkin vajaa viikko sitten Biodellyltä tilaukseen Algamariksen aurinkovoiteet. Kaveri oli juuri kehunut niitä, joten ostopäätöksen tekeminen oli helppoa.


Algamaris edustaa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Näistä tilaamistani tuotteista isompi puteli on tarkoitettu vartalolle ja pienempi puteli naamalle. Nämä ovat ihan tavallisia pumppupulloja, mutta Algamarista saa myös sprayversiona. Voiteet tuoksuvat hyvin miedosti ja ne imeytyvät todella nopeasti.


Nämä tulivatkin tarpeeseen juuri viikonloppuna. En palanut, vaikka en kyllä oleskellutkaan auringossa pitkiä aikoja. Hillittömät aurinkoihottumaoireet tosin sain ja mun täytyykin seuraavaksi hankkia lisää karoteenitabletteja. Joka kevät sama juttu. Iho pitäisi suojata aina, kun UV-indeksi kohoaa yli kolmen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti