maanantai 1. toukokuuta 2017

Vappu

Aurinkoista työväen juhlapäivää! Turku on ollut ihana tänään  Aurinko paistaa todella lämpimästi, ihmiset ovat ulkona ja kaikki ovat niin iloisia. Parhautta  Yksi ylimääräinen vapaapäivä on tehnyt tehtävänsä ja aurinko tietysti myös!

Pikkuveljeni jengeineen saapui eilen laivalta tänne meille ja vietimme iltaa porukalla. Ensin täällä ja sitten kaupungilla. Me vanhukset poikaystäväni kanssa luovutimme kesken illan ja lähdimme kotiin nukkumaan, kun taas nuorempi väki oli juhlinut Turun yössä pitkään ja hartaasti, aivan kuten pitääkin.


Vappunaamarini oli tällä kertaa ihan onnistunut suttaus! Yritin käyttää hillitysti ruskeita luomivärejä ja sehän vaan passasi! Alan vihdoin tajuta vähän mitkä ruskean sävyt ovat ne mulle sopivat. Jännä myös kuinka paljon paremmalta näyttävät kulmat, kun viitsii peitevärin kanssa käydä niiden ääriviivat läpi.

Mun iho on edellisen korvatulehdusantibioottikuurin jälkeen ollut todella hyvässä kunnossa ja pelkään koko ajan, että sen vaikutus loppuu ja kohta mulla on taas leuka täynnä jotain tulehtuneita paiseita. Vihaan näppylöitä! En vieläkään tiedä mistä ne johtuvat ja nuo korvatulehdukset ovatkin luojan lykky iholleni, kun ne samat antibiootit usein toimivat myös ihojuttuihin. Noin muuten en hirveästi välitä mistään, mikä vaatii lääkitystä.
Olin tänä aamuna eka, joka nosti päänsä ylös tyynystä. Tunnin hereilläolon jälkeen yksi vieraistamme huusi vessasta, jotta täällä tulee vesi ylös.. Menin katsomaan ja totesimme jossain olevan tukos, joko meillä tai jollain naapurilla. Eipä siinä sitten auttanut kuin soitella talkkari paikalle. Tässä on tullut asuttua muutamissa kerrostaloissa enkä vielä koskaan ole törmännyt vastaavaan. Toivottavasti samaa ei tapahdu kovin pian uudelleen, sen verran ällöjä tuollaiset viemärihommat!

Lähdimme keskustaan kävellen ja ulkopaikkakuntalaiset ihailivat kaunista Turkua. Onhan tämä kyllä upea paikka ihmisen elää!!


Löysimme di Trevistä tilaa ja jäimme sinne syömään. Tilasin kana-serranoleivän ja oli muuten hyvää!! Chilimajoneesi sopi tosi hyvin tuon kaiken vihreän kanssa, nams! Pitäisi kyllä käydä niin paljon useammin syömässä ulkona!
Kahville menimme lopulta jokirantaan ja aloimme kuunnella joko Frederikin olevan keikalla tai jonkun laulavan karaokessa pelkkää Frederikiä. Googletin ja tosiaan, Samppalinnassa oli Frederik keikalla!! Hauska yllätys :D

Vaikka ulkona on edelleen kaunis keli, jatkuu iltamme Netflixin ja Van Helsingin parissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti