torstai 1. kesäkuuta 2017

Ihan normaali torstai

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Hyvää kesäkuun ensimmäistä päivää! Twitteristä luin jossain päin Suomea tulleen tänään ihan lunta, hyvin on siis luontoäidillä homma hallussa. Vähän pelottaa jo valmiiksi, mikäli toisella puolen maailmaa aiotaan irtaantua Pariisin ilmastosopimuksesta ja ääriolosuhteet vain lisääntyy. Justiin tänään mietittiin töissä lounaalla kuinka koko ajan vain tuulee. Olen itse ajatellut sen kuuluvan Turkuun, mutta siinä vaiheessa kun turkulaiset miettii tuulemista, sen määrä ei kai enää ole normaalia. Noh, näillä mennään.Mun arki on hieman muuttunut tässä puolen vuoden aikana, sillä mähän tein uutena vuotena lupauksen, että liikunta ensin ja sitten muut kotkotukset. Se oli hyvä lupaus, sillä liikunnasta saa lisää virtaa ja ajatusmaailmakin on vähitellen muuttunut yleisesti olemisen suhteen. En voi sanoa ettenkö pystyisi työpäivän jälkeen viettämään iltaa sohvalla, mutta kyllä se vähän silti ällöttää. Tiedostan paremmin, että toimistossa vietetyn päivän päälle järkevintä ei ole jatkaa istumista kotona vaan pitäisi tehdä jotain jaloilla.

Tällainen ajatusmaailman muutos aiheuttaa pientä säätöä arki-iltoihin ja tuli tuossa viime viikollakin huomattua, ettei mun aika edelleenkään vain riitä kaikkeen. Kun olen aamuvuorossa, en välttämättä ehdi lenkkeilyn päälle enää kirjoittamaan blogipostausta, jos haluan nukkua kunnon yöunet. Viime viikolla saatoin muutamina iltoina hieman valvoa, koska halusin suorittaa kaiken eli myös blogin. Loppuviikosta tajusin, etten voi tehdä tätä itselleni. En voi nipistää yöunista!

Tällä viikolla valvomisella ei ole ollut niin väliä, kun olen ollut myöhäisemmässä työvuorossa, mutta ensi viikosta lähtien kesälomaani asti teen aamua. Haluan siis nyt kertoa jo etukäteen, että postaustahtini kesäkuussa ei välttämättä tule olemaan yhtä ahkera kuin toukokuussa. Mieluummin postaan harvemmin ajatuksen kanssa kuin usein väsyneenä kiireessä. Uskon siitä olevan sillä tavalla myös teille enemmän iloa. Blogi on viimeinen asia, josta haluan stressata, koska tää on ihana harrastus ja hartaasti kirjoittaminen rentouttaa!

 aurinkolasit Guess (täältä) highlighter essence Gloria (täältä)

 paita Freequent huulikiillot Sigma (täältä)

Nyt on pakko painella keittiöön tekemään iltapalaa, kun ei enää ajatus kulje yhtään enempää. Palailen langoille seuraavan kerran todennäköisesti sunnuntaina! Hauskaa tulevaa viikonloppua!!

2 kommenttia :

 1. Ihan samat fiilikset täälläkin! Oon nyt aika pitkään jo laittanut urheilun ja/tai terveyden etusijalle, mikä sitten taas on kostautunut blogipostausten radikaalina vähentymisenä. Ja kyllä mä siitä stressaan.

  Mutta nyt oon ite ajatellut vähentää, tai oikeastaan MUUTTAA liikuntahommia niin, että mulla ei mene viikosta tuntikaupalla aikaa valmentamiseen, vaan keskityn täysin itseeni. Se on vähän pakko, jos meinaa päivätöiden ohella tehdä elämässä yhtään mitään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä!! Ja mieti, meillä ei edes ole lapsia ja silti saadaan aika kulumaan oikein mainiosti kaikkeen!? :D

   Musta on hyvä hyväksyä se et jos aikoo liikkua ja pitää ittensä kunnossa, blogi ottaa siitä osumaa jonkun verran eikä sille vaan voi mitään. Vaik sitten postaa harvemmin, mutta sit ku postaa ni postaa kunnolla :)

   Poista