maanantai 12. kesäkuuta 2017

Lukusuositus: Sophie Kinsella

Näin joku aika sitten frendini instaan lataamasta kuvasta Sophie Kinsellan kirjoittaneen taas uuden kirjan! Sekös riemastutti!! Ihmettelin kuinka tämä on voinut mennä ohi näinkin suurelta Sophie Kinsella -fanilta ja mun olikin välittömästi korjattava tilanne tilaamalla Kuka on pomo -kirja Adlibrikseltä*.

Oletteko te koskaan lukeneet Kinsellan kirjoja? Come on, kaikki ovat lukeneet varmasti, sillä Himoshoppaajat ovat myös hänen käsialaansa! Himoshoppaajatkin ovat hauskoja, mutta nämä hänen yksittäiset tarinat ovat ihan hervottomia! Niissä on aina älyttömän mielenkiintoinen juoni. Vahva suositus todella!


Kuka on pomo -kirjan idea on tämä: Katie Brenner on velho markkinoimaan. Sitä vain ei tajuta tyylikkäässä lontoolaistoimistossa, josta hän saa potkut. Isän maatilamatkailukohteen Katie sen sijaan nostaa taidoillaan kaikkien huulille. Maalaistyttö Katie taitaa markkinoinnin salat. Vain itsensä markkinoinnissa hän ei ihan pärjää, vaikka päivittää sometilejään minkä ehtii. Kun Katie palaa kovasta citystä maalle ja tarttuu toimeen isänsä vihermatkailuhankkeessa, niin eipä aikaakaan kun Lontoon trendikkäimmät tyypit jonottavat pääsyä maatilan luomuruoan lähteille. Jonossa seisovat myös Katien entinen pomo ja pomon pomo, upea Alex.

Kinsellan kirjoissa just se on parasta, kun tavallaan niihin voi vähän samaistua. Ei nyt tietenkään ihan kaikilta osin (yhdessä kirjassa kummitteli!), mutta vähän. Nyky yt-yhteiskunnassa kuka vaan voi saada potkut ja toisaalta moni ehkä painiskelee itsensä markkinoinnin sekä brändäämisen saralla. Ja joo, muistan kyllä miltä tuntuu ihastua 😅


Nyt kun sain tämän teoksen käsiini, taidan painella sänkyyn lukemaan sitä. Se siitä, että piti nukahtaa ajoissa...

Kuka on pomo -kirjan voi tilata täältä* hintaan 21,90 e.

* mainoslinkkejä

2 kommenttia :

  1. Mä huomasin vasta viime viikolla, että oli tullut uusi kirja. Oon ihan totaalinen kinsella fani ja lukenut olen varmaan uutta lukuunottamatta kaikki kirjat. Uusinta en ole ostanut koska kotona odottaa lukemista ainakin 5 kirjaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Mäkin oon ne kaikki paitsi nyt tän uusimman :) Pitää lukea heti, kun vaan ehtii!

      Poista