torstai 29. kesäkuuta 2017

Vakiopaikka Seinäjoella

Jos Seinäjoen Coffee Housella olisi korvat, se olisi kuullut minun ja Hannaticin monet vaiheet elämistämme vuosien aikana. Jos sillä olisi suu, se olisi huokaillut moneen kertaan kuinka nämä tytöt jaksavat istua täällä mochaccinolla 3 tuntia joka kerta. Ja kuinka ne jaksavat joka kerta laulaa mochaccino mochaccino oli kunnon mies ja nauraa päälle, jopa vielä vuonna 2017.

Kyllä sitä vaan jaksoi ja jaksaa edelleen.

Kun asuin Seinäjoella, meidän vakiopaikka oli Coffari. Me juotiin siellä aina mochaccinot. Jos lähdettiin tallille, katsomaan futista tai futsalia, aina haettiin mochaccinot mukaan. Mihinkään ei ajettu metriäkään ilman mochaccinoa. Meidän kuvatkin blogiin oli lähes aina otettu Coffarissa tai ainakin siinä ulkopuolella jossain.

Nyt vuonna 2017 Seinäjoella on jo muitakin suosittuja kahvipaikkoja, joten Coffari ei aina ole ensisijainen valinta. Silti me kerkesimme käymään siellä, kun viimeksi olin Seinäjoella ja ai vitsit kuinka kotoisa olo tuli! Piti ihan ottaa kuvatkin kuin ennen vanhaan!
Harmittaa vähän, kun Turussa ei keskustassa ole enää Coffee Housea, vaikka täällä tietysti onkin monia muita hyviä kahviloita. Silti joskus olisi kiva istahtaa juuri Coffariin mochaccinolle, vaikka tuntuu, että nimenomaan Seinäjoella mochaccino maistuu parhaalta!

Harmittaa ehkä myös vähän, ettei me koskaan hankittu S-ryhmältä jotain sponssisopimusta Coffariin, koska ollaan mainittu se blogeissamme aika monta kertaa 😂  Mainonta olisi ainakin ollut hyvin luonnollista, koska Seinäjoen Coffee House oli meille kuin oma olohuone 😄  Onneksi se on edelleen olemassa ja siellä pääsee vähintään kerran vuodessa käymään. S-ryhmä: ette sitten ikinä lopeta Seinäjoen Coffaria, ok?!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti