tiistai 25. heinäkuuta 2017

10 x instasuosikit

Vaikka miellän itseni nopeaksi innostujaksi, joillekin asioille lämpeämisessä tuntuu kestävän ihan laittoman kauan. Yksi tällaisista asioista on instagram.

En jotenkin vain ikinä sisäistänyt instaan koukuttumista, oman feedin rakentelua erillisen sovelluksen turvin ja ylipäätään sitä, että kuvien pitäisi inspiroida eikä olla tilanteita omasta arjesta. Ajattelen tämänkin asian vaan jotenkin ihan eri tavalla kuin muut?

Nyt olen vähitellen alkanut päästä jyvälle oman elämän siloittelusta (tämä on ainakin puoliksi sarkasmia) ja olenkin tuskaillut jo hetken oman feedini eri sävyisistä vihreistä. Minä haluan laittaa instaan nimenomaan futiskuvia ja niissä nyt valitettavasti on vihreää. Ja joka kerta se on eri väristä vihreää. Ei sillä, että olisi mitenkään ikävä hankifutista.

Instamaailma tuntuu osittain julmalta, sillä sinne on pesiytynyt kaikenlaisia suhaajia. Osa ostaa itselleen seuraajia ja osa vain kalastelee ensin seuraamalla ja sitten lopettamalla seuraamisen, kun tämä seurattu on seurannut takaisin. Huomasin itsekin menneeni tällaiseen lankaan tässä joku aika sitten ja hetken asiaa mietittyäni unfollasin, koska ei mua kiinnosta olla kenenkään tällaisen ihmisen pelinappula.

Suurin osa ihmisistä sanoo hakevansa instasta inspiraatiota ja niin tavallaan kai minäkin loppujen lopuksi haen. Seurailen kaikkia kivoja tyyppejä ja muutamia futikseen liittyviä tapauksia myös. Tässä mun 10 suosikkia:


@nbfootball - Koska New Balance ja jalkapallo! Vihaan heidän valokuvaajaansa, koska hän ottaa välillä parempia kuvia kuin minä. Toisin sanoen, häneltä pystyn oppimaan lisää.


@teeasi - En oikeastaan tiedä mitä kautta olen alkanut Teeaa seurata, mutta hänen pirteät päivityksensä ilahduttavat aina! Hän syö eri värejä ja katson aina kateellisena miksen itse saa aikaiseksi mitään vastaavaa. Ehkä vielä joku päivä siis!


@hannasode - Hanna on mun tuttu lapsuudesta! Tapasimme uudestaan viime vuonna sattumalta. En yhtään tiennyt Hannan myös valokuvaavan nykyään, mutta näin vaan on. Hän ottaa maagisia kuvia!!


@t11t1 - Mun intternet ei olisi mitään ilman tiitiä! Tyypissä on aina ollut asennetta ja hauvista! Pakko seurata!


@suudelmilla - Törmäsin Susaan joskus twitterissä ja myöhemmin aloin seurata myös instassa. Hän on uskomattoman kaunis, ihan kuin joku filmitähti!


@piiapajunen - Piia on ihan loistava tyyppi. Harvoin näkee ketään noin maalaisjärkistä, josta kuitenkin on kai tulossa insinööri tms. Hämmentävää.


@jonnakoti - Jonna hymyilee jokaisessa kuvassaan niin iloisesti, että tulee itsellekin aina hyvä mieli. Ihana! Hän myös päivittää usein lenkkikuvia ja niistä kyllä tarttuu motivaatio.


@reetta_e - Reetan instafeed on upea! Ja Reetta ite kans!


@kynsitic - En vieläkään ymmärrä miten Hannaticceli pystyy lakkaamaan kyntensä noin siististi. Vaikka itse yrittäisin kuinka putsata kynsinauhoja jälkikäteen, en vaan kykene tuollaiseen lopputulokseen. Emäntä on kyllä taitava näissä hommissa!


@chiaraferragni - The Blonde Salad, aika monelle varmaan tuttu? Chiara on ihana! Tykkään hänen kasvoistaan älyttömästi ja jollain tapaa hänen sävynsä ovat lähellä omiani, minä olen vain vähän punaisempi. Jonkun viimevuotisen nettiartikkelin mukaan Chiara on maailman menestynein muotibloggaaja. Siinä on tavoitetta!

Nyt haluaisin tietää teidän instatilit siellä ruudun toisella puolen! Siivosin nimittäin tässä yksi päivä urakalla instaani ja kaipailen uusia seurattavia. Ilmiantautukaa! Meitsin tilille pääsee tästä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti