maanantai 10. heinäkuuta 2017

Alelöytöjä

*postaus sisältää mainoslinkkejä nii pal kauhiast!

Kun oli rymynnyt juhannuksena saaristossa päivän tai pari, oli kaupunkiin palatessa mukava jämähtää sohvalle läppärin kanssa selaamaan nettikauppojen alennuksia. Itselläni tilaukseen lähti osittain tarpeellisia asioita ja osittain tarpeettomia, vaikkakin hupishoppailua olen vähentänyt huomattavasti entiseen elämään verrattuna. Shoppailitteko te juhannuksen jälkeen?

Minulla lähti tilaukseen yhdet kengät, piilareita, pari neuletta ja kosmetiikkaa. Juhannuksen jälkeen olin mielestäni tilannut vielä Zalandon alesta pari juttua, mutta jonkun ajan kuluttua tajusin, etten ollut ikinä painanut lähetä-nappulaa tai mikä nyt ikinä onkaan.

Toissaviikolla ennen Tepsin juhlamatsia heillä oli outlet, jossa myytiin kaikkea TPS-logollista tavaraa ja minä kävin sieltä nappaamassa itselleni yhden pelipaidan. En ole koskaan ennen omistanut mitään pelipaitaa, mutta nyt on sitten sellainenkin!

Laivalta ostin vihdoin ja viimein The Body Shopin naamion, jota myyjä minulle suositteli joskus ja joka jäi vaivaamaan. Laivalla se oli pari euroa halvempi kuin maissa. Samalta reissulta muita tärkeitä ostoksia olivat 6 pulloa skumppaa ja pussillinen vadelmaveneitä.


Kuvassa näkyvät bootsit ovat satunnainen alelöytö, sellainen pieni vahinko! Ajattelin niiden sopivan hyvin jonkun hörsylämekon kanssa, kun taas töissä en voi valkoisia kenkiä (enkä hörsylämekkoa) valitettavasti käyttää. Ne ovat Bronxin kengät ja niitä saa koossa 36 alesta ainakin Nellyltä. Tavallaan aloin jo vähän kyllästyä lenkkareihin, joten siksi myöskin tällainen hankinta.

Sitä ennen kuin kyllästyin lenkkareihin, ihastuin New Balancen 247-malliin ja himoitsin niitä Junkyardilta pitkään! Viime viikolla huomasin sähköpostissa taas ilmoituksen Junkyardin alesta ja nyt vihdoin nuo New Balancet olivat alennettu! Tilasin välittömästi mintut itselleni ja nyt hykertelen tyytyväisenä, kun maltoin odottaa.

Tänään löysin vielä kyliltä kampaajani kovasti kehumaa Fudgen hopeahoitoainetta. Alkaa tukka olla jo sen pituinen, ettei pelkkä shampoo riitä, siis jos näistä hopea-asioista puhutaan. Sen verran punaiselta taas tuntuu tuo mun reuhka näyttävän, että pakko läträtä vähän. Tosin, eipä se hopeashampoo punaisuutta poistakaan vaan tehoaa vain keltaisuuteen.

Nyt taitaa kyllä shoppailut riittää meikäläiselle hetkeksi ja taidan keskittyä vain lomaelämysten hankkimiseen. Rusketusraidat olisi myös kivat.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti