tiistai 11. heinäkuuta 2017

Jo toinen lomapäivä!

Ihmisillä on aina tapana kysellä mitä aion tehdä kesälomalla ja vastaan aina samaten: enpä tiedä, kun en ole suunnitellut. Nykyään voi kai jo ajatella olevansa sillä tavalla onnellisessa asemassa, että voi tosiaan olla suunnittelematta mitään, kun ei ole edes tenavia. Muiden meikäläisen ikäisten ja nuorempienkin kesälomat taitavat mennä osaksi lastenkin ehdoilla? Omat velvollisuudet tässä elämässä ainakin tällä hetkellä rajoittuvat lähinnä töiden tekemiseen ja verojen maksamiseen, joten aika vapaata on elämä ja miksipä sitä sitten suunnittelemaan ihan hirveästi?

Haluaisin mä kuitenkin jotain sellaisia juttuja tehdä, että on sitten syksyllä ja talvella jotain, mitä muistella. Tänään sain lyötyä lukkoon jopa muutamat treffit ja tuli heti paljon parempi mieli! Vihdoinkin mulla on jopa melkein lomamatka tiedossa, kun lähden niinkin kauas kuin Helsinkiin, höhö! Ilostuin tuosta reissusta tosi paljon, koska niin siistiä mennä tapaamaan tuttuja ja samalla käydä kuvaamassa yksi futismatsi siinä sivussa.Tänään olen onnistunut käymään kahteen eri otteeseen kävelylenkillä, hupsis. Molemmat kerrat kyllä lasketaan melkein hyötyliikunnaksi, kun päivällä kävin Veritaksella hoitamassa asioita ja nyt illalla hain paketin kiertäen samalla Urheilupuiston kautta. Sää ei ole kyllä ollut tänään mikään paras mahdollinen, mutta toisaalta hauska, sillä on ollut tosi lämmintä, vaikka sataakin. Sateella on myös ihan kiva kuvata luontoa, kun on vesipisaroita.

Muita havaintoja lomasta parin päivän perusteella: olen hemmetin koukussa kahviin (en uskalla silti juoda ihan 3 kuppia päivässä), herään joka aamu 8-9 (vaikka menisin nukkumaan kuinka myöhään) ja viihdyn myös ilman hurjaa määrää futiskuvausta (luovuus kukoistaa, kun lepää).

En kai ole ainoa kuka ei suunnittele lomaa täyteen? Tykkään siitä, että voin tarttua hetkeen, jos on tarve. Mites siellä ruudun toisella puolen?

2 kommenttia :

  1. Oispa mullakin lomaa! Kaipaan sitä, ettei ole suunnitelmia. Vähäiset lomani olen täyttänyt reissuilla, mutta omapahan valinta :D Huippuja ne reissutkin on! Onneksi viikonloppuisin ehtii (ainakin silloin tällöin) olla tekemättä mitään. Nauti nyt lomasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe :) On se reissaaminenkin irtiotto arjesta :) Näin kotona olles saattaa olla turhankin arkista, kun sama Urheilupuisto, samat kaupat ja samat siivoukset. Silti tykkään vaan olemisesta :D Mää nautin juu, kiitos! Toivottavasti sullakin on taas lomaa :)

      Poista