keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Kylmä kivi on nyt heitetty

Herätessäni selaan yleensä puhelimella kaikki somet läpi ja tarkistan sähköpostit. Eilen facebookissa tuli vastaan kuva eräästä Jaakosta iso kivi kädessään tekstillä "ai pitäskö tämä heittää johonkin". Kommentoin kissan kokoisilla kirjaimilla "et heitä!" ja tajusin nyt olevan jo kiire talviturkista eroon pääsemisen suhteen.

Minua hävettää kuinka vähän minä käyn uimassa meressä tai järvissä nykyään. Se vain venyy ja venyy joka kesä ja etenkin juuri tänä kesänä, kun ei pahemmin helteitä ole näkynyt. Ja sittenkin, jos helteet tulevat, pitää tällaisen vilukissan odotella vähintään pari viikkoa, jotta voisi uskoa veden olevan tarpeeksi lämmintä.Samppiksessa (maauimala) kävin pulahtamassa sentään jo kerran tässä loman aikana. Pitäisi mennä uudestaan pian! Olin aika varma, etten jaksa uida rataa päästä päähän, mutta niin vain pysyin pinnalla eikä tarvittu mitään Baywatch-tyyppisiä pelastustoimenpiteitä.


uimapuku H&M

Eilen pulahdettiin Susannan kanssa Ruskolla johonkin lammikkoon. Vesi oli jopa yllättävän lämmintä ja sitä suuremmalla syyllä sätin itseäni vähän, kun en ole saanut aikaiseksi näitä uimistouhuja.

Pulahtamisen jälkeen tuntui varpaissakin kiertävän veri ja sekös nauratti, näinkö vanhaksi sitä on tosiaan tullut? En muista nuorempana tällaisiin kiinnittäneeni huomiota.
Turun suunnalla vieläpä on paljon erilaisia rantoja. Voi valita haluaako uida meressä, järvessä vai jossain hiekkakuopilla, joita löytyy ainakin Maskusta ja tuolta Ruskolta. Meiltä lyhin on mereen, ihan pyöräilymatkan päässä on yksi hyvä ranta. Ehkä siis pitäisi käydä hieman useammin.


Kai te kerkesitte heittää talviturkin ennen kuin Jaakko kylmän kiven?


kuvat: Susanna (ite editoin)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti