tiistai 4. heinäkuuta 2017

Niin huippu viikonloppu!

Jos viikonlopun jälkeen menee pari päivää saada taas arjesta kiinni, eikö se ole silloin hyvin eletty viikonloppu? Etenkin, jos kesken jonkun muun asian tekemisen säpsähdän hereille ajatuksistani ja ihmettelen kuinka mun silmiin yhtäkkiä syntyi kuva jostain, mitä näin pari päivää sitten? Tai kun maailman väsyneimpänä maanantaina jaksan silti kikattaa töissä niin, että koko toimisto raikuu?

Hyvä kun välillä tällaistakin elämää, eikä vain tasaista arkea. Viikonloppu oli huippu!!

Jo se, että perjantaina oli Tepsin peli, oli tietysti parhautta, sillä en ollut omasta mielestäni pitkään aikaan (= 3 päivää ilman tepsijätkiä --> välitön ikävä) päässyt kuvaamaan heitä. Heti perään lauantaiaamuna lähdin piknik-risteilylle Reetan kanssa, tuntui melkein kuin lomalta aloittaa aamu skumpalla laivan aamupalalla! Ei oltu nähty Reetan kanssa pitkään aikaan ja oli niin siistiä päästä vaihtamaan kuulumisia sekä ylipäätään rentoutua laivan kannella auringosta nauttien!Maarianhaminassa kääntymisen jälkeen ei tosin enää paljon aurinko paistellut ja kannella vain tuuli, joten vietimme aikaa (salaatti- ja) jälkiruokabuffetissa. Siellä oli suklaaputous!!!! Johon sai dipata mansikoita ja muuta!


kuva: Reetta

Syömisen ja tax free -ostosten tekemisen jälkeen iski aikamoinen kooma ja odoteltiinkin vaan laivan saapumista takaisin Turkuun meidän hulppeassa premiumhytissä. Ikkuna ja parisänky, ai vitsit! Melkein tekisi mieli hankkia tuollainen hytti Tepsin kannattajaristeilylle, mutta ehkä joku normaalikin riittää. Jos kannattajaristeily on yhtään sama kuin viimeksi, eipä sitä hyttiä siellä hirveästi taida tarvia, kun on koko ajan muuta ohjelmaa.

Kun pääsin kotiin, oli vähän hiljaisen oloista ja halusin vain lähteä jonkun kanssa jokilaivoille. Niinpä sain työkaverin houkuteltua ja lähdin käpsyttelemään kylille. Siinä odotellessani törmäsin tuttuihin (terkkuja vaan, toinen teistä jäi kiinni blogini lukemisesta!) ja muutenkin tuli suunnitelmiin muutoksia. Loppujen lopuksi mua vietiin nimittäin ihan muualle "yksille" enkä tavannut työkaveria vasta kuin eilen töissä. Pääsin vihdoin tsekkaamaan millainen tuo uusi Sedun baari Samppis oikein on, kun tähän asti ihmetellyt sitä vain Robinin snäpeissä ja muuten vaan ulkopuolelta. Kovin yllättävää ei ole, että paikka on aika suosittu ja niinpä jonot baaritiskille aika tuskaisia.

Hauskaa oli tosiaan, vaikka yöunet jäikin näin vanhalta akalta hieman vähiin sunnuntaina. Lomaa ihan tosissaan odotellessa!

Kiitos kaikille viikonloppuna tapaamilleni ihanille, pitäisi nähdä teitä jokaista hurjan paljon useammin!! 😘  Pitäisi myös ilmeisesti vähän useammin vain lähteä kylille, kun ikinä ei tiedä kehen törmää. Turku ♡

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti