sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Tall Ships Races -viikonloppu

Sääjumalat ilmeisesti tietävät milloin Turussa on joku kesätapahtuma, kun osaavat asentaa auringon silloin aina taivaalle ilman sadepilviä tai muuten vaan mieletöntä tuulta. Tall Ships -kansa on saanut nauttia purjelaivojen täyttämästä maisemasta hienossa kesäkelissä 👌 Ja sitä kansaa on muuten riittänyt!! Ihan hillitön määrä ihmisiä!

Käytiin perjantaina iltakävelyllä itäisellä rannalla ihmettelemässä samat laivat läpi kuin edellisenäkin iltana. Iloisia ihmisiä riitti ja förille oli taas valtava jono. Haaveilin letuista, mutta lankesin churroihin.

Lauantaina tein sohvan nurkkaan pesän juuri ennen kello viittä, kun Tepsin peli Pietarsaaressa oli alkamassa. Yritin käännyttää äitini fanittamaan Jakosta, mutta en onnistunut, höhö! Meillä oli muutenkin täällä vähän erikoiset asetelmat, kun iskä tuijotti läppärin näytöltä pesistä ja minä futista. Pietarsaaren kentän näkeminen toi vahvasti muistoja mieleen mun jalkapallohuliganismiajoilta ja kaihoisasti mietin kuinka silloin pystyi käyttämään kannattajahuivia bikineinä. Se oli tyylikästä!

Matsin jälkeen käytiin jäätelöillä rannassa ja siitä jatkettiin matkaa turistiajelulle Kakolaan, Ruissaloon ja keskustaan.
Vaikkei enää illalla pitänyt kävellä mihinkään, käytiin kuitenkin ilotulituksen jälkeen tois puol jokke katsomassa merirosvolaivaa. Jono förille oli sillä puolen niin hirvittävä, että oli pakko kävellä sillan kautta takaisin.

Tänäänkään mun ei pitänyt enää kävellä, mutta kävin kuitenkin ulkoiluttamassa kameraa ja itseäni vielä kerran. Kävinpä myös vihdoin siellä lettukahvilassakin. Oli just hyvä lounas!

Musta ei ikinä olisi voinut tulla merimiestä (vaikka kiroilla osaankin). En ymmärrä miten ne pystyy kiipeämään noihin mastoihin. Ymmärrättekö te?

Tänään tuntui vaihteeksi siltä, että taidesilmä oli jopa melkein hereillä. Ainakin nautin kuvaamisesta nyt tosi paljon jotenkin. Kun kuvaa viikossa vähintään yhden kerran noin tuhat kuvaa, ei jotenkin enää "vapaalla" pysty valokuvaamaan hirveästi. Ei ole innostusta välttämättä (paitsi jos bloggaajien kanssa sovitaan kuvaustreffit), eikä silmäkään tunnu pelittävän enää samalla tavalla kuin joskus. En tiedä onko se väsymystä vai kriittisyyttä, ettei kaikki enää näytäkään niin kuvaukselliselta. Tämä ei silti haittaa mitään, vaan on hyvä, kun pystyn antamaan silmälle lepoa.

Mun loma on nyt puolivälissä! Ihan parhautta, kun on vielä 2 viikkoa jäljellä! Olen mielestäni onnistunut tähän asti ihan hyvin tässä. Eka viikko oli perinteinen "pakko siivota vielä vähän" ja toisella eli tällä viikolla olen käynyt Helsingissä näyttäytymässä. Viikonloput olen juossut ulkona., kuten kuuluukin. Unirytmiä en ole saanut pahasti sekaisin, mutta eiköhän sekin tässä vielä onnistu.

Liikunnallisesti olen myös ollut lomalla, sillä enpä pahemmin ole ehtinyt edes lenkkeilemään. Olen viimeksi harrastanut liikuntaa maanantaina, vaikka sitäkään ei oikeastaan edes voi laskea, sillä se oli vain pieni rankkarikisa. Tuli siitä nilkka sillä tavalla kivasti kipeäksi kyllä ja nyt mua himottaisi ihan hirveästi hankkiutua johonkin harrastejengiin potkimaan palloa. Jos kiinnostaa tietää miltä meitsin upea potkutekniikka (jota ei ole) näyttää, instassa on yksi videopätkä (klik!).

Nyt vihdoin lueskelemaan muiden blogeja, jauuu!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti