sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

TPS - FC Honka 29.7.2017

Vaikka olenkin kuvannut tänä kesänä jalkapalloa lähes joka viikko, yhdessä asiassa olen ollut todella huono rakkaudesta lajiin -ihminen. En nimittäin ole kuvannut koko kaudella montaakaan naisten peliä. Ilmeisesti yhden kokonaisen ennen eilistä ja sekin oli Lapualla? Keväällä oli hyytävän kylmä, oli maalivahdin metsästystä ja toisinaan muuten vaan päällekkäisiä pelejä sekä menoja. Todella ärsyttävää, kun naiset ovat jääneet niin vähälle huomiolle tänä vuonna blogissani. Naisten jalkapallo on muutenkin ihan liian aliarvostettua.

Kun Hannatic pyysi mua Helsinkiin Hybrid Childrenin keikalle, joka oli siis perjantaina, ilmoitin, että pois minun on lähdettävä aikaisin lauantaina, jotta ehdin takaisin Turkuun kuvaamaan naisten peliä. Se matsi sitä paitsi pelattiin Veritaksella, joten senkin takia halusin päästä kuvaamaan matsin.

Juna oli takaisin Turussa 15:30 ja naisten peli alkoi 17:00, joten en paljon ehtinyt ihmetellä vaan kotona piti heittää kamat kasaan, sutia naama kuntoon ja syödä lennossa jotain. Hyvin kuitenkin kerkesin juomaan kahvitkin ennen peliä vielä pressissä. Kiirehermoilu ei yleensä kannata, kiireessä kannattaa vain suorittaa ajattelematta liikaa.
Ria sai ruusun ennen peliä, vaikka olisi hänelle voinut toisenkin antaa pelin jälkeen, sillä hän teki 2 maalia matsissa. Hänellä pysyy pallo hallinnassa paremmin kuin monilla muilla, ihan mieletöntä taitavuutta!

 

Joskus (ehkä useinkin) matsia kuvatessa seuratessaan palloa ei aina hahmota heti miksi tuomari vihelsi pelin poikki. Pää pyörii ja katse yrittää löytää mitä tapahtui. Eilen syy löytyi aika nopeasti kentältä.

Pieni sesse olisi halunnut myös pelata 😃  Voiko olla söpömpää!


Naisten peli on ollut tässä jonkun aikaa hieman tahmeaa ja nyt Honkaa vastaan vaikutti edelleen taistelulta. Kun Ria ponkaisi pallon maaliin ekalla puoliajalla, olin hurjan iloinen joukkueen puolesta!

Ylläoleva kuva on pakko julkaista, koska sen saamiseksi minun täytyi vähän antaa itsestäni enemmän kuin normaalisti! Makasin Veritaksen silkkisellä nurmikolla mahallani ja räpsin menemään!

Rian maalit toivat itselleni luottamusta peliin, toivottavasti myös pelaajille itselleen. Aika lopussa Honka pääsi kuitenkin tasoittamaan ikävästi ja peli päättyi tasan.

Kuvaaminen meni aika perstuntumalla niin kuin yleensä 70D:llä ja tuolla Canonin lyhyemmällä putkella. Jälki on ilahduttavan hyvää, joten näillä mennään nyt sitten. Kauas tuolla putkella ei pääse, mikä tuo kuvaamiseen tietyt rajoitteet.

Ihan kohta alkaa miesten peli täällä Veritaksella, jossa tämän postauksen kirjoitin. Täytyy siis mennä jo kameran kanssa asemiin.

TPS - FC Honka 2-2

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti