maanantai 24. heinäkuuta 2017

Upeat hetket, jotka jäävät elämään

Ilta on jo hämärtymässä, mutta minä seison tekonurmikentällä edessäni pallo ja vähän kauempana maali, jota vartioi mieshenkilö. Mietin kuumeisesti miten mun täytyisi potkaista, jotta saisin pallon lähtemään jompaan kumpaan kulmaan maalissa eikä suoraan miehen syliin. Otan vauhtia, potkaisen niin lujaa kuin pystyn, pallo menee maaliin ja minä kikatan autiolla stadionilla niin, että koko maailma kaikuu. Samalla tajuan olevani tekemässä jotain sellaista, mitä nyt vaan ei ihan joka päivä pääse tekemään. Jotain sellaista, mikä jää mieleen ikuisiksi ajoiksi.


Useimmat muistamani asiat perustuvat näkemiseen. Muistan ikuisesti erään miehen hymyn minulle, koska hänen hymynsä on maailman kaunein. Muistan yhden hetken tässä joku aika sitten, kun erään miehen katseessa oli sellaista lempeyttä, jota en ole koskaan nähnyt kenenkään muun silmissä. Muistan toiset silmät, jotka ovat uskomattoman kirkkaat kaikessa tummuudessaan ja muistan joidenkin ihmisten kasvonpiirteet ulkoa niin hyvin, että voisi luulla mun koskeneen heidän kasvoihin, vaikken ole.


Vaikka pidän näkömuistia tärkeänä (helpottaa arkielämää), vielä tärkeämpi oli tuo hetki, josta kerroin postauksen alussa. Sitä voi kutsua kokemukseksi. Vastaavia kokemuksia on vuoden sisään ollut useita ja olenkin ihmetellyt näinkö sitä vasta 33-vuotiaana alkaa oppia elämään? Silti kovin usein ei pälkähdä päähän tietoisuus siitä, että on tekemässä jotain, mistä ei ole edes osannut haaveilla.

Miten tällaisiin tilanteisiin sitten päätyy? Itseni kohdalla uskon vahvasti verkostoihin ja sattumaan. Olen aina tuntenut jonkun toisen ihmisen, jonka kautta olen päätynyt jonnekin ja siitä seuraavaan tilanteeseen. Joskus riittää, kun lähtee ystävän kanssa seikkailemaan vaikka bändin keikalle tai muuten vaan baariin. Pääasia, kun vain poistuu kotoa ulos kokemaan elämää. On tässä kuukauden sisällä tullut lähdettyä yksinkin ja päädyttyä viettämään yhtä kesän parhaista illoista, että ei se aina ole kiinni edes siitä ystävästä.


aurinkolasit Dolce & Gabbana 💙  toppi H&M 💙  hame H&M 💙  kengät Bronx (adlink)

Avainasemassa on uskallus elää ja tehdä asioita. Lähteä reissuun johonkin tai ihan vaan kaupungille. Ikinä ei voi tietää kehen törmää ja mitä ilta tuo tullessaan. Elämä on hassuja sattumia täynnä ja niiden sattumien kautta syntyy ikimuistoisia iltoja.Milloin sinä olet viimeksi ajatellut olevasi keskellä ainutlaatuista hetkeä?

kuvat minusta: Susanna (ite muokkasin)

4 kommenttia :

 1. Upeita hetkiä olet saanut ikuistettua <3 Ihanaa maanantai iltaa <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat kuvat ja postaus muutenkin! <3 Täytyy tunnustaa, että vaikka tähänkin vuoteen on mahtunut paljon mahtavia hetkiä, ei ehkä ole ollut tuollaisia sun kuvailemanlaisia, jotka muistaa ikuisesti. Mutta eiköhän niitäkin taas tule kun aika on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, kiitos!! :) Välillä on hiljaisempia kausia ja sitten yhtäkkiä kai näitä, kun sattuu ja tapahtuu :)

   Poista