torstai 27. heinäkuuta 2017

Veikkausliigan toimistolla

Voi suomalainen jalkapallo. Mitä enemmän siitä tietää, sitä surkeammalta koko asia tuntuu. Niinhän meille ainakin Palloliitto ja Huuhkajat näyttäytyy tällä hetkellä?

Sitten on olemassa Veikkausliiga, suomalaisen jalkapallon korkein sarjataso. Minulla ei ole siitäkään tasosta mitään kovin kaunista sanottavaa juuri nyt, kun ei ole enää olemassa Simo Valakarin koutsaamaa SJK:ta. Joku voisi varmaan sanoa minun jumittavan menneessä, mutta en ole koskaan vielä nähnyt Veikkausliiga-matsia, josta olisi tullut sama voittofiilis kuin aikoinaan Seinäjoella.

Veikkausliigan toimisto, se sitten onkin asia erikseen! Pääsin vuosi sitten käymään siellä ensimmäistä kertaa ja ihastuin maisemiin. Ihminen, jonka toimistonäkymänä on stadion, elää takuulla jossain #lifegoals-taivaassa. Jos joskus mun toimistonäkymänä ei enää ole käytävän vastakkainen seinä, haluan oman aition joltain futisstadionilta. Veritaksellahan oli tässä joskus myynnissä yksi aitio, mutta en nyt ihan vielä pysty maksamaan omasta erillisestä blogitoimistosta, mikä tietysti on suuri harmi 😉


Vierailin toimistolla uudestaan viime viikon maanantaina ja tällä kertaa otin muutaman kuvankin sieltä.


Pöytä, jonka ääressä tehdään vain hyviä päätöksiä

Patsas on tallessa, mutta Ahvenanmaalla on biletetty liian lujaa, joten se on menossa korjaukseen. Hyi hyi IFK Mariehamn!


Kyllä, Tepsin paita on nähty tänä vuonna Veikkausliigan toimistolla 😉

Olen superkiitollinen Veikkausliigalle (ja Rajalalle), kun kuvaajia varten väsättiin kuvagalleria Veikkausliigan sivuille ja että kellä vaan valokuvauksesta kiinnostuneella on mahdollisuus kuvata matseja. Jos ei omista pressikorttia, on Veikkausliigan kuvauspassin hankkiminen hyvä vaihtoehto. Kuvagalleriaan pääsee ihailemaan kuvia tästä! Suomessa on kyllä todella paljon hyviä futiskuvaajia 😊  Itse kuvaan Veikkausliigaa seuraavan kerran 14.8., kun Turussa pelataan FC Inter - SJK.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti