perjantai 7. heinäkuuta 2017

Vihdoin loma!

Muistan kuinka menneinä vuosina olen väsyneenä laahustanut kotiin viimeisenä perjantaina loman alkaessa. Olen korkannut lomalonkeron tai -skumpan iloisena, mutta silti hiukan väsyneenä pitkän työrupeaman jäljiltä. Viimeisenä perjantaina to do -lista oli yleensä yhtä pitkä kuin Ruisrockin Via Dolorosa vaan eipä ollut enää tänään!

Olen ilmeisesti löytänyt paikan, joka on minulle kuin nenä päähän, sillä to do -listallani oli tänään asioita tyyliin "muista kastella kukka" ja "anna admin-oikat whatsappissa muille". Muutenkaan en ole tänään väsynyt sillä tavalla kuin ennen vanhaan ja se on kyllä ihanaa. Vihdoinkin teen jotain oikein!

Kulunut vuosi töissä on ollut opettavainen. Ei auta nykypäivänä sammaloitua vaan koko ajan on omaksuttava uutta. Huomaan itsessäni, ettei uusien toimintatapojen oppiminen ole mikään nopea prosessi aina, mutta silti kehitystä tapahtuu. Hauskaa on myös se kuinka päivästä toiseen jaksan puhua asiakkaille iloisesti, vaikka aina ei todellakaan ole hymyilyttänyt.Lomaskumpat on nyt juotu ja voikin alkaa kehitellä ohjelmaa lomalle! Ajattelin aloittaa makaamalla tässä sohvalla äksänä 😎

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti