maanantai 21. elokuuta 2017

5 x ostoslistalla

Mua ärsyttää itsessäni se, etten osaa olla haaveilematta jonkun asian hankkimisesta. Aina pitäisi saada ostaa jotain. Vaikka kuinka päättäisin, etten hetkeen shoppaile yhtään mitään, näen kuitenkin jossain (blogit, insta, tv, lehdet) jotain kiinnostavaa. Näissä himotuksissa on toki se hyvä puoli, että ne ovat usein sellaisia tarpeettomia asioita, joita ei ole edes pakko hommata ja usein saatankin hautoa ostamista monia kuukausia. Huolestuttava piirre tämän hetkisessä elämässä on kuitenkin se, kun osa mun ostoslistalla olevista asioista on pakollisia ja just ne pakolliset jutut maksavat monta rahaa. Tässä päällimmäisenä mielessä olevat jutut just nyt:

Kaikenlaiset valmennukset

Liikuntaan, laihtumiseen ja syömiseen liittyviä valmennuksia olen testannut muutamia, mutta aina tekisi mieli testata jotain uusia. Nyt esimerkiksi muutamien bloggaajien valmennukset kiinnostaisivat jonkun verran, mutta mä niin tiedän itseni: en mä niitä ota tosissani kuitenkaan. Mä vaan en saa itseäni niskasta kiinni vaan haluan elää ikuisesti vapaana: tänään juoksen, huomenna en.

Eilen olin vähällä ostaa bloggaamiseen liittyvän valmennuksen, mutta se meni vähän ohi, kun kirjoitin postausta monta tuntia ja siinä välissä puhelin soi ja sitten kello olikin jo yli kymmenen. Kymppiin asti sen valmennuksen olisi saanut halvemmalla.

Joskus on käynyt mielessä kirjoitusvalmennuksen tarve ja sellainen onkin kuulemma kehitteillä jo! Sen saatan oikeasti ostaakin, se saattaisi tuoda nautinnollisemman lukukokemuksen teille rakkaat lukijani ♡


Uusi kamera

Mä niin tarvitsen uuden kameran. 70D hajoaa käsiin ihan kirjaimellisesti. Osia putoilee, ei ole runkoparka enää entisensä. Se on yli tonnin homma sitten, kun osaan päättää minkä rungon ostan. Todennäköisesti haluan 80D:n, mutta tänään luin 6D Mark 2:sta arvostelun ja se sekoitti pään. Äääh, en osaa päättää! Minusta joku alan firma voisi alkaa sponsorikseni ja joku muu voisi päättää millä kuvaan. Sekopäisin heitto tässä yksi ilta oli: "kulta, mitä jos mun seuraava kamera oliskin Nikon, kun eihän mulla ole kuin 1-2 Canoniin sopivaa zoomiputkea" 🙈😁


Langattomat kuulokkeet

Mä keksin kuukausi sitten, että tarvitsen ehdottomasti langattomat kuulokkeet lenkkeilyyn. Onko suosituksia? Kaikki vinkit otetaan vastaan!


Uudet farkut

Vaikka toimistorunkkuhousut ovatkin toimivat, kyllä mä taidan kuvaushousuiksi kaivata aina farkkuja. Olinkin tuossa justiin perjantaina lähtemässä farkuilla, kunnes kyykistyin ja kuului räks. En ole laskenut monennetko rikkoutuneet housut ne olivat vuoden sisään, mutta ajattelin alkaa pitämään kirjaa näistä. Nyt on tilauksessa Booztista (adlink) yhdet Mangon farkut, jännityksellä odotan tuliko tilattua oikea koko.

Asunto

Jepjep!! Äitini on hokenut kyllästymiseen asti (todennäköisesti kyllästyi siis jo viime vuonna), että pitäisi ostaa oma kämppä ja minä olen väittänyt vastaan, kunnes tässä eräänä sunnuntaina tuli sanottua ääneen kuinka oikeastaan olisi kiva, jos olisi oma koti. Kääk! Sen jälkeen onkin aika tiuhaan tahtiin tullut selailtua etuovea ja muita, mutta niin vaikea päättää missä päin Turkua haluaisi asua ja millaisessa huushollissa.


Ostoslistani ei siis ole juuri nyt mikään kevyin mahdollinen ja todennäköisesti näistä kaikkia ei tule hankittua välttämättä edes tänä vuonna. Hiljaa hyvä tulee.

2 kommenttia :

  1. Mulla salikuulokkeina on JBL Reflect mini BT kuulokkeet. Ovat niin tukevat, että uskoisin niiden pysyvän myös lenkkeillessä. Omani ostin hulluilta päiviltä viidellä kympillä, mutta eipä taida olla normihinta juurikaan korkeampi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitti vinkistä!! :) Täytyy tutustua :)

      Poista