torstai 17. elokuuta 2017

FC Inter - SJK 14.8.2017

Maanantaina Turussa pelattiin Veikkausliigaa ja minä pohdin kovasti viikonloppuna menisinkö kuvaamaan vai en. Oli kuitenkin Inter ja SJK vastakkain, mutta en oikein tiennyt kuinka tärkeänä SJK:ta pidän itselleni. Poissa silmistä, poissa mielestä, niin se vaan menee.

Arvuuttelin myös kumpaa kuvaisin, Interiä vai SJK:ta, mutta se nyt ehkä oli vähän tyhmä ajatus. Se kumpusi siitä, kun enhän mä enää tunnista SJK:n pelaajista kuin ihan muutaman ja epäilytti tuntuuko koko SJK oikein miltään.Kun olin saanut mun pilkkijakkaran asennettua kentän laidalle, tajusin siltä istumalta esimerkiksi Matti Klingan kirmailevan kentällä! Söpöt blondit jalkapalloilijat sopivat minusta oikein hyvin kamerani etsimeen 😁 (Hahaa, Klingalla on synttärit samana päivänä ku mulla, 10.12.!)
En odottanut mitään huikeaa jalkapalloa kummaltakaan joukkueelta. Vaikka Inter on nopeuttanut paljon peliään siitä jostain vuosien takaisesta laiskasta läpsyttelystä, ei se silti vielä ole ihan priimaa. SJK taas on jotenkin taantunut huippuvuosiltaan.Silti Billy Ions sentään vetäisi pallon maaliin ekalla puoliajalla. Maalituuletus oli yllättävän laimea?! Tai sitten se oli sellainen pohjalainen kylmän rauhallinen pitäkää tunkkinne -tyyppinen ratkaisu. (Olispa Turussa joku pohjalaisjaosto, olis kiva joskus jutella omiensa kanssa..)


Meriläisen Janin nappikset joutuu aina mun kuvauskohteeksi

Toisella puoliajalla pääsin jo pyydystämään sitä Klingaakin kuviin, kun kuvasin toisella laidalla aivan Kloppien lähistöllä. Matsissa oli tosiaan Klopitkin edustettuna ja olikin ihan hauska kuulla välillä heidän vetämänään kannatuslauluja. Nyt joudun uudestaan unohtamaan ne kaikki ja opettelemaan Tepsi-rallatuksia 🙉Siinä on yhdet hienoimmista nappiksista, jotka oon koskaan nähnyt!! Kuinka täydelliset valkoisten sukkien kans! Mä en oo pitkiin aikoihin innostunut kenenkään nappiksista tosissani, mutta näistä kyllä yritin saada täydellista kuvaa moneenkin eri otteeseen.


Koutseilla oli tässä joku tilanne meneillään. Ja sen jälkeen mulla oli joku tilanne meneillään, krhm..

Se oli SJK:n voitto ja hyvä niin! Mulla oli sen verran hyvä mieli SJK:n kuvaamisesta, että voitto sopi ihan hyvin siihen päälle. Sain kuvata Kloppeja huivit ilmassa, höpöttää joukkueenjohtaja Lehtisen kanssa ja muutenkin tuli nähtyä tuttuja kentän laidalla.

Välillä mietin kuvatessa kuinka outoa on katella noita pelaajia, kun ei tunne heitä eikä tunnista heitä edes juoksutyylistä. Kuvasin tuntemattomia tuttu logo rinnassa. Kivaa, mutta silti outoa.

Onneksi ihan loppuun saatiin myös yksi tuttu kuviin 😉 Siinä on Valakarin pojat, Paavo ja Onni!


Lopputulema koko reissusta on se, että olen iloinen, kun lähdin kuvaamaan ja näin taas, ettei SJK mihinkään katoa, vaikka ehkä hiipuukin mielestä Tepsin tieltä. Kunpa vain tosiaan saataisiin samaan sarjaan molemmat lempijengini, niin pääsisi kuvaamaan, kun TPS kurmoottaa pohjalaasia 😉

FC Inter - SJK 0-1

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti