maanantai 14. elokuuta 2017

Joku viikonloppukin oli vai?

Olipas se viikonloppu! 2 päivää pelkkää jalkapalloa ja vähän kyllä työntekoakin. Lauantai meni käytännössä kokonaan työhommissa ja sunnuntaina halusin päästä nopeasti irti velvoitteista, koska viikonloppuisin olisi kai tarkoitus levätä, jotta jaksaa painaa arkena töissä.

Mun perjantain te nyt jo tiedättekin, kun postasin siitä eilen. Perjantaikin käytännössä oli pelkkää jalkapalloa, sillä matsin jälkeen painelin vielä Pikku-Torreen jälkipeleihin ja tuli istuskeltua myöhään yöhön siellä. Lauantaina heräsin aivan liian myöhään ja harmitti, kun missasin Tepsin 95-bileet aika totaalisesti. Kerkesin Kupittaalle vasta vähän ennen kahta ja senkin ajan häiriköin kuvaajakollegani työtä. Tuli siinä tosin mieleen, että miten se eroaa normaalista, sillä aina me Tiinan kanssa huudellaan toisillemme, vaikka ollaan kuvaamassa matsia.
Kerkesin nähdä lopun siitä matsista, jossa TPS salibandyjätkät pelasivat TPS lätkäjätkiä vastaan futista. Kyllä tollasia matseja voisi vähän useamminkin katsella, aika hauska konsepti!

Sitten siirryttiin toiselle kentälle, jossa alkoi A-junnujen matsi TPS-KaaPo. Kerkesin sitä 20 minuuttia ihmetellä ennen kuin piti lähteä seikkailemaan niinkin eksoottiseen paikkaan kuin Sauvoon!


Enpä ollut Sauvossa koskaan aiemmin käynyt, mutta niin vaan löysin Peimari Unitedin kotikentän sieltä. Olin taas EOM-lehden miesten mukana, kun he tekivät podcastia. Minä käytin siinä odotellessani tilaisuutta hyväkseni ja kuvasin Peimari Unitedin keskikenttämiehen puserosta sen osan, jossa logo näkyy, koska se nyt vaan on mun mielestä hauskaa. Sitä paitsi tämä keskikenttämies ei edes päässyt karkuun, kun joutuu tällä hetkellä kulkemaan keppien kanssa.Kuvasin myös matsia tuolla Sauvossa, mutta en ole vielä käynyt niitä kuvia läpi kokonaan. Huomenna luvassa postausta siitä pelistä!

Kun pääsin kotiin lopulta joskus myöhään illalla ja siihen päälle tein Tepsikuvat, tuli oikein kunnon yliannostus jalkapalloa 😃 Nukuin yön välissä ja sitten piti vielä aamulla jatkaa vähän. Sen jälkeen teki mieli tehdä jotain ihan muuta ja onneksi sainkin kutsun, joka sisälsi mustikkapiirakkaa!Tänä aamuna heräsin letti päässä (en todellakaan itse osaa tällaista!) ja tänään olen pörrötellyt tukkaani, kun siitä tuli aika kiva ton letin jäljiltä. Nyt pitäisi tehdä joku uusi kampaus, sillä luvassa on lisää jalkapalloa 😆 En pysty nimittäin enää kuvaamaan Veritaksella hiukset auki, kun siellä tuulee niin paljon ja nämä haituvat ovat muuten linssin edessä jatkuvasti. Päivän matsi on Inter-SJK. Pitkästä aikaa siis kuvailen Veikkausliigaa taas.

Näin ollen tämä blogi taitaa koko viikon olla taas enemmän tai vähemmän jalkapalloa, mutta tällaista tämä meikäläisen elämä nykyään tuntuu olevan 😄 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti