maanantai 28. elokuuta 2017

Kesätilinpäätös

On kai hyväksyttävä, että kesä alkaa olla ohi. Tänä aamuna jouduin laittamaan takin aamulla päälle töihin lähtiessäni, eww! Huomasin myös, ettei toimistorunkkuhousut toimikaan enää kovin pitkään, kun nilkat vilkkuu. Joudun ratketa taas farkkuihin ja toivoa, etteivät ne ratkea kovin nopeasti.

Pian on taas se aika, kun ampiaiset eivät tiedä miten päin pörräisivät ja futismatseissa kannattaa varoa sokeristen taukoeväiden kanssa, kun sekoilevat pistävät elikot parveilevat makean perässä. Pian on myös se aika, kun neuleisiin pukeutuminen alkaa tuntua mukavalta ja futista kuvatessa saa vetää leopardikuvioiset kämmekkäät käsiinsä sekä toivottavasti ei niin räyheän kuvioisen pipon päähänsä.

Mutta mihin se kesä nyt meni sitten? Kovasti oli suunnitelmissa vain iltalenkkeillä ja vaihtoehtoisesti istua ulkona skumppapullon kanssa aamuun asti, mutta todellisuudessa taisi taas vähän juokseminen jäädä ja aamuun asti istumisenkin suoritin vain kerran. Enemmän se toki on kuin minään kesänä aiemmin. Ensi kesän tavoitteena 2 kertaa?Kesäkuussa painoin töissä pitkää päivää ja kuvasin kaikkea erilaista jalkapalloa. Vain yhden matsin Ykköstä, jopa 2 matsia Veikkausliigaa, yhden matsin naisia ja yhden Huuhkajia. Juhannuksena oltiin mökillä saaristossa juoden viiniä sivistyneesti. Yritin siivota loppukuusta minkä kerkesin, koska en halunnut jättää lomalleni mitään siivoushommia. 
Heinäkuussa mun loma alkoi vihdoin. Ei mulla mitään suuria suunnitelmia ollut ja just tänä aamuna mietin sitä, etten mä oikein muunlaista lomaa haluaisikaan ikinä pitää. Mulle on ihan ok hengata kotimaisemissa.

Kuvasin enimmäkseen Tepsiä, mutta kyllä sinne yksi matsi Veikkausliigaa puoluettomalla maaperällä mahtui myös. Pääsin itsekin potkimaan rankkareita Helsingissä ja samalla reissulla mua myös pisti ampiainen. Tosin ei sillon rankkareiden aikana vaan ihan heti matsin päättymisen jälkeen. Kaula oli superkipeä pari päivää sen jälkeen, mutta henkiin jäin!

Lomalla kävin toisenkin kerran Helsingissä, mutta se ei liittynyt jalkapalloon vaan musiikkiin. Käytiin ystävän kanssa fanittamassa Hybäreitä Loosessa ja syötiin meidän majapaikassa aamupalaksi lättyjä! Ai että! Kyllä maistui!!

Turussa mä en tainnut tehdä oikein mitään erityistä. Hengasin vaan, luin kirjoja ja haaveilin. Latauduin.


Elokuussa olikin vain yksi viikko lomaa ja sitten töihin takaisin. Futiskuvailut ovat menneet aika samaa kaavaa kuin aiemmin, hillittömästi Tepsiä ja yksi matsi Veikkausliigaa.

Jäin sen verran koukkuun niihin rankkareihin, että halusin oppia potkimaan oikeasti. Sattumalta ajauduinkin eräänä iltana yhden koutsisedän oppiin ja täytyy muuten sanoa, että juuri tänään mietin voiskohan pian taas käydä vähän potkimassa?! Näkisi onko päähän jäänyt mitään. Salaisuus: pompottelen palloa kotona tai siis opettelen pompottelemaan sitä, koska en vaan voi hyväksyä sitä, etten osaa. Aion vielä oppia! Ennätys on nyt 3, järjettömällä tuurilla. Mutta siis ilman sitä koutsisedän oppituntia hämärtyvässä illassa Kaarinassa en olisi koskaan tajunnut sitäkään vähää pallosta ja nilkoista enkä pystyisi oppimaan koko pompottelua. Oppitunti oli siis erittäin onnistunut 😊👍 

Noin muuten liikunnalliset toimet ovat olleet turhan vähissä makuuni. Mietin jo vuosi sitten lomallani, että ehkä juuri sen takia pitäisi läpi talven koko arki harrastaa säännöllisesti liikuntaa, jotta voi sitten lomalla ottaa rennosti. Tänä vuonna pohdin olleeni hyvin oikeassa ja että lomalla ei kuulu stressata siitä käykö juoksemassa vai ei. Käy, jos kerkeää ja ei käy, jos jokilavoilla on hauskempaa.

Jokilaivoillakin tuli käytyä pari kertaa ja kerettiin erään entisen bloggaajan kanssa myös Ankkaan munkkikahville. Huikea saavutus! Asumme toisistamme ehkä kilometrin säteellä ja näemme hävyttömän harvoin.

aurinkolasit Guess (Booztilta, adlink) ✖ mekko H&M ✖ hattu Brixton (Junkyardilta, adlink)

Vaikka mun kesä ehkä kuulostaakin hieman arkiselta, tykkäsin siitä silti! Jalkapalloa oli omaan makuuni sopivasti, mitä nyt ehkä varsinaisesti katsomassa pelejä olisi voinut käydä vähän enemmän. Nyt taisin nähdä vain yhdestä kutosdivarin pelistä puolet. Säät eivät tänä kesänä suosineet niin paljon kuin toivoin, vaikka ei nyt mitenkään liian sateistakaan ole ollut. Ei vain ollut helle.

Toivottavasti teillä oli kiva kesä kaikilla ja syksy saa tulla! 💛

kuvat: Susanna

4 kommenttia :

 1. Kauniit kuvat, olet nätti! <3 Kuulostaa olleen mukava kesä. Arkinen on just hyvä, ei aina tartte tehdä kauheasti mitään erikoista. :) Pakko myös kommentoida noihin ampiaisiin, että ilahdun aina, kun joku muukin ottaa esille sen, miten hirveää tässä syyskesällä on esim. syödä herkkuja ulkona, kun hulluja amppareita hyörii ympärillä. Minusta ne ovat tosi ahdistavia, mutta moni ei tunnu edes huomaavan niitä! :D

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitos ^__^ Mua ainakin häirihtee ihan tosi paljon ne ampiaiset! Oon aina pelänny niitä, kun mua on lapsena pistäny yks ja nyt ehkä vielä enemmän, kun pisti se mehiläinen tänä kesänä. Miten joku voi olla välittämättä eläimestä, jolle saattaa olla allerginen tietämättään? Ja vaikkei olisi allerginenkaan, se miten kipeäks siitä pistosta tuli ni mielelläni kiertäisin kaukaa ne kaikki.

   Poista
 2. Hyvä Mari, tsemiä pallotteluun futis on toisto laji. Matkimalla, kokeilemalla ja ajatuksella hyvää tulee kunhan laitat peilit, taulut ja maljakot kotitreenien ajaksi piiloon.🐱

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitti ☺️ mua rassaa se, kun näen silmissäni ne kaikki kuvat, jotka oon ottanu tommosesta pomputtelusta mut osaan tosi hitaasti kääntää sen omaks tekemiseks 😛 Ei siinä silti auta ku vaan jatkaa reenaamista 😊 oon kovasti ootellu millon mies älähtää, kun pallottelen sisällä 😂

   Poista