keskiviikko 2. elokuuta 2017

Kiitos

Tämän postauksen kirjoittaminen venyi hävyttömän myöhälle, mutta pakko julkaista ennen kuin painelen nukkumaan. Ensinnäkin: kiitos ihan mielettömästi kaikille täällä blogissa, blogin facesivulla, twitterissä ja futisforumilla tuota eilistä postausta kommentoineille! Pelkäsin aiheuttavani jonkun paskamyrskyn, mutta ilmeisesti osasin kirjoittaa vähemmän provosoivasti tällä kertaa.
Tuo sunnuntainen tepsiopsi-reissu oli kyllä opettavainen siinä mielessä, ettei tämä varmasti jää viimeiseksi kerraksi, kun avaan suuni pressissä. Vähän tarkemmin saatan ehkä harkita sanojani, mutta kyllähän sitä jotain kysyttävää voisi aina silloin tällöin keksiä.Oli hauska myös huomata, etten ole saanut pitkään aikaan niin paljon kommentteja kuin eilen. En ole pitkään aikaan enää törmännyt kuvien kommentointiin niin kuin ennen ja mietinkin eilisen jälkeen ovatko ihmiset jo tottuneet kuvakulmiini niin paljon? Ei siis sillä, että tarvisi olla ylistämässä mitään kuvia maasta taivaaseen aina, mutta tuon eilisen tekstin kommentointi muistutti sitä, millä tavoin kuviani kommentoitiin aikoinaan. Hassua!

Pidin tosi paljon siitä, että sain kirjoittaa sunnuntaisen seikkailun kokonaan auki, sillä niin paljon illan aikana koettiin tunteita. Tuntui, etten pääse yli asiasta ennen kuin saan kirjoittaa sen pois päästäni.

Enkä päässytkään. Kun olin päässyt matsista kotiin asti ja syönyt, mun oli lähdettävä ulos istumaan joksikin aikaa. Se auttoi vähän, mutta ei kokonaan. Eilen aamulla oli melkein hyvä fiilis, mutta kun muistin tiettyjä hetkiä, aloin taas kihistä kiukusta eikä auttanut kuin tehdä kuvat pois alta, jotta pääsin kirjoittamaan.

Kun olin vihdoin parin tunnin näppiksen hakkaamisen jälkeen valmis ja saanut postauksen julkaistua, lähdin lenkille. Vasta silloin tuntui vapaammalta ja pystyin taas hengittää.


Tuntuu, että olisi mukava jokaisen matsin jälkeen kirjoittaa kunnon tarinoita, mutta valitettavasti kaikki matsit eivät niitä tunnu tarjoavan. Katsotaan kuitenkin, jos tämän jälkeen olisin taas enemmän hereillä siellä kentän laidalla ja saisin teillekin luettavaksi viihdettä enemmän.

Kiitos vielä kerran!! 😘

kuvat: Susanna (ite editoin)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti