lauantai 26. elokuuta 2017

Kuka sää oot

Bloggaaminen on sekä kuvien että tekstin välillä tasapainottelua, postausaiheiden keksimistä ja uusien ihmisten tapaamista. Bloggaaminen on tuonut elämääni vuosien varrella monia uusia ihmisiä, joista osasta on tullut läheisiäkin ystäviä. Osa heistä on itsekin ollut bloggaajia.

Bloggaaminen on enimmäkseen kuitenkin yksinäistä puurtamista. Tulevien postausten aikatauluttaminen, kirjoitusaiheiden miettiminen ja itse kirjoittaminen vaativat kaikki omalla kohdallani täydellistä keskittymistä. Kuvien tekeminen on myös sellainen harrastus, mikä vie mukanaan moneksi tunniksi.


Ennen vanhaan päiväkirjamaisissa postauksissani jutun juoni oli vain kuvissa. Elämäntilanteeni oli sellainen, ettei aivoissa oikein liikkunut mikään iltaisin, kun olisi pitänyt kirjoittaa. Halusin blogata, mutta tein sen aika vasemmalla kädellä. Itselleni riitti, kun kuvissa oli jokin terävä osio ja taustalla sumeaa. Tiedättekö? Tarkoitan, että minusta saattoi olla kivaa kuvata vaikka apiloita ja sitten tunkea niitä kuvia blogiini.


Tiesin aina geeneissäni virtaavan taipumusta kirjoittamiseen, mutten ole ikinä ennen tätä vuotta ottanut sitä kunnolla tosissani. Joskus pari vuotta sitten aloin ymmärtää kirjoittamisenkin oikeastaan olevan tosi kivaa ja tällä hetkellä mä saatan ajatella kesken kotihommien kuinka ihanaa on, kun ihan pian tämän ja tuon tekemisen jälkeen mä pääsen vihdoin kirjoittamaan postausta! Nykyään suorastaan rakastan kirjoittamista!

Se on hassu ajatus sen rinnalla kuinka paljon olen aina rakastanut valokuvausta. Rakastan sitä edelleen, mutta olen vähentänyt "vapaa-ajalla" kuvaamista todella paljon entisistä ajoista ja kuvaankin nykyään lähinnä sitä jalkapalloa. Se riittää, että kuvaa viikossa yhden matsin. Sen jälkeen ei ole ikävä järkkäriä.Silti kirjoittamista on nykyään aina ikävä! Se ei kuitenkaan tuntuisi miltään, jos teitä ihmisiä ei olisi siellä ruudun toisella puolella. 

Minä kaipaan aina ihmisiä. Paljon erilaisia ihmisiä. Erilaisia ärsykkeitä, uusia ideoita, ajatuksia! Niinpä siis haluaisin vähän tutustua teihin! Ketä te ootte, minkä ikäisiä, mitä te teette elääksenne ja missä päin asustelette? 😘

kuvat meitsistä: Susanna

8 kommenttia :

 1. Hei Mari 🙌 Aikuinen nainen.. melkeen 50 ja blogiasi aloin lukea ystävän suosituksesta. Kirjoitat mielenkiintoisesti jalkapallosta TPS,jossa veljenpoika pelaa. Sekä muutkin kirjoituksesi ovat mielenkiintoista luettavaa. Kuviasi on kiva katsella, ovat erilaisia. Enemmän tai vähemmän on vuosien varrella tullut jalkapalloa seurattua Kaarinassa (veli/veljenpoika) ja nyt Turussa. Nykyään työt pyörii toimistossa sopimusten, kilpailutusten parissa mutta vaihteluna olen saanut tuurata terveyskeskus varastolla. Olen Kaarinalainen😎 joka harrastaa lukemista, käsitöitä, ulkoilua luonnossa ja ajoittain jotain tanssillista liikuntaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiiii! :) Kiitos kommentista! Kiva kuulla, että jutut ovat mielenkiintoisia :) Kaarina ja luonnossa liikkuminen kuulostaa hyvältä yhdistelmältä, jotenkin oon tosi ihastunut niihin maisemiin mitä varsinkin Kuusistossa päin on :)

   Poista
 2. 36-vuotias jalkapalloa hengittävä nainen joka on saanut tepsiläisen kasvatuksen vaikka onkin kotoisin Aurasta.
  On mullakin blogi jota jaksan päivittää ns. joskus ja jouluna 😂
  http://irkunblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe Irkku, tepsiläinen kasvatus kuulostaa ihan hauskalta! Enkä tienny, että soot Aurasta! :)

   Poista
 3. Hei! Mä oon keski-pohojammaalla kokkolassa asuva etelä-pohojalaanen joka ei kyllä muista mistä sun pariis löysi. Mutta kun asuu muualla ja näkee kotikuntansa lähikaupunkia sillon tällön vaikka vaan kuvista se jotenki käy sieluun! Tarkotan seinäjokea! Ja sun kuvat hevosista ne on mulle kans yks juttu, jalkapallo ei mua kiinnosta vaikka nekin sun kuvat on hienoja. Mä teen töitä kaupassa ja harrastan mm käsitöitä,ikää on kertyny viittä vaille kuuskyt. Semmoosilla ajatuksilla mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiii, sut mä muistan, että oot seuraillu mun juttuja jo pitkään!! Harmi, kun hevosia ei oo täällä näkyny nyt vuosiin :/ Kiitos kuitenkin, että oot edelleen mukana menossa! Ehkä niitä hevosiakin voisi joskus taas käydä kuvaamassa jossain. Mukavaa syksyä myös sinne!

   Poista
 4. Moi. Olen nelikymppinen ex-järviseutulainen paperinpyörittäjä ja asustelen myös täällä Turussa. Päädyin blogiisi yhden toisen blogin kautta muutama vuosi sitten, ei kyllä muuten tunneta yhtään mitenkään. Inhoan erityisesti pesistä ja selaan nuo jalkapallojuttusikin aina nopsaan alaspäin yleisten höpöttelyiden toivossa, vaikka hienoja kuvia otatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäää ex-järviseutulainen ja vihaat pesistä! :D :D :D Onneksi sitä yleistä höpöttelyä osaan kirjoittaa enkä usko sen loppuvan koskaan, sillä mun mielestä se on just hauskaa :D Oon joskus kyl miettiny mahtaako ketään kiinnostaa, mutta ilmeisesti sitten joo :)

   Poista