keskiviikko 9. elokuuta 2017

Mitä ja milloin viimeksi?

Viimeksi minä..

..ilahduin, kun eräs tilaamani paita oli tullut postissa vihdoin! Eikä edes mikä tahansa eräs paita vaan TPS-paita 😄 🙈  Sellainen lyhythihainen! Olisi ehkä pitänyt hankkia se jo ennen kesää, mutta en saanut aikaiseksi.


..nauroin omille jutuilleni töissä 😂  Oli siinä muitakin ihmisiä toki, mutta turkulaisessa ympäristössä yleensä se olen minä, joka kikattaa 😃

..itkin, öööö.. kun tv:ssä pyöri se mainos Diana-dokkarista ja siitä vaan tuli vähän surullinen fiilis. Mutta tuo nyt ehkä lasketaan sellaiseksi normaaliksi empatiahörhön tilanteeksi. Siinä kohtaa itkin ehkä enemmän, kun näin tämän Alexander Ringin videopätkän. Menee tämäkin tosin empatian piikkiin. Joskus mietin olenko ainoa näin herkkä, mutta en kai sentään? Kai muutkin itkee esimerkiksi tv:tä katsellessaan? 😅


..suutuin ilmeisesti siellä TPS-OPS -ottelussa. Se hylätty maali, avustavalle lässyttäminen, ajan pelaaminen, omien pelaajien haukkuminen (vastustajan toimesta tämä), neitifutis.. Aaaargh! Lisää voi lukea täältä.

..harmistuin, kun TPS:n kannattajaristeily jouduttiin perumaan. Olisi se nyt ollut siistiä käydä vähän laivalla Tepsi-ihmisten kanssa!! Viime vuonna oli ylihauskaa!! Silloin pääsin myös ekaa kertaa kuulemaan pelaajilta millaisista kuvista he tykkäävät ja olenkin siitä lähtien valkannut kuvia myös osittain sen mukaan.


..häkellyin, kun törmäsin baarissa toiseen minuun. En edes liioittele! Se toinen vain oli mies, mutta ei luoja, miten kellään voi olla niin samanlainen luonne kuin mulla? Hän oli yhtä ärsyttävä kuin minä, mutta silti ihan huipputyyppi. En vieläkään voi uskoa tätä todeksi.

..kokeilin jotain uutta perjantaina, kun kävin reissussa TPS-kannattajien kanssa. Nyt olen jo ilmoittanut itseni seuraavalle vierasreissulle, höhö!


..urheilin pari viikkoa sitten? Kävin minä eilen kävelemässä, mutta se nyt oli urheilusta aika kaukana. Juoksulenkillä olen viimeksi käynyt tosiaan kai pari viikkoa sitten. En oikein muista kävinkö viime viikolla 😅

..luin eilen illalla Olet hyvä tyyppi -kirjaa hetken ennen kuin päätin nukahtaa. Ihan hauska opus, mutta en ole varma olenko vielä oppinut mitään uutta. Jos kirja on jostain kotoisin, voin myöhemmin kertoa siitä lisää.


..söin hetki sitten munakasta!

..herkuttelin lounaan jälkeen lätyillä ja hillolla. Mmmm!


..ostin suklaata ja kauraleipää eilen 😃  Olen mitä syön 😉

..tapasin töissä ihmisiä. Asiakkaita, työkavereita ja muita ketä paikalla hiihtelee. Arki on tosiaan täällä taas!


..päätin, että lähden tänään käymään Kaarinassa!

..inspiroiduin uusien asioiden ajattelemisesta. Ehkä tässä vuoden sisään voisi taas mennä eteenpäin elämässä, kuten muuttaa ja kehittää itseään ammatillisesti.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti