keskiviikko 2. elokuuta 2017

New Balance 247

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Alkoipa tuossa ennen kesää ja kuluvan kesän aikana ahdistaa kuljeskella ympäriinsä viininpunaisissa kengissä. Viininpunainenhan on syksyväri, eww. Syntyi päätös hankkia kesäisemmän väriset tennarit, ettei niin paljon tarvitsisi omia muotivalintojaan tuolla pitkin kyliä hävetä.

Sitten kuin sattumalta törmäsin instassa New Balancen päivitykseen ihan mielettömän ihanista uusista tennareista ja ilokseni huomasin Junkyardin myyvän niitä! Ei ole nimittäin mikään itsestäänselvyys löytää jotain tiettyä New Balancen tuotetta kaupoista.

Kenkien hinta oli siinä vaiheessa sellainen, etten niin vaan kliksutellut ostoskoriin niitä vaan annoin ostopäätöksen hautua rauhassa. Mietin monta kertaa kuinka kovasti haluaisin ne tietyt mintun väriset tennarit, mutta hinta oli ja pysyi alkuperäisessä.

Pitkästi juhannuksen jälkeen vihdoin lykästi! Junkyardilta tuli mainosviesti jälleen kerran alesta ja kun vilkaisin, olivat kengät vihdoin alennuksessa! Minä tarkistin kengänkoon pikaisesti ja tilasin tuli perseen alla maailman hienoimmat mintun väriset mukavuuskengät itselleni.Ajattelin ensin värinä mintun olevan vähän vaikea yhdistää pukeutumisessa muihin väreihin, mutta pienen googlettelun jälkeen pääni on jo ihan sekaisin. Minttu sopii hyvin jopa punaisen eri sävyjen kanssa (ainakin siniseen taittavat!) ja tietysti harmaa, musta ja valkoinen ovat aina varmoja valintoja. Kaikki eri sävyiset siniset jättäisin silti pois sotkemasta mintun kanssa. 
Kuten alussa kerroin, New Balanceja riivaa huono saatavuus. Junkyardilla näitä löytyy enää harmaana ja persikkaisina sekä uusina Limited-versioina on nyt tullut mustapunainen sekä harmaa mustan logon kanssa. Asokselta sen sijaan löytyvät nuo mintutkin nyt varastosta, mutta pienimmät koot ovat luonnollisesti jo menneet. Persikasta heiltä löytyy jopa vielä 38! Valkoisesta on jäljellä 41,5 ja lilasta 42. Zalandolta tätä samaa kenkää löytyy hassuna sinisenä, mikä ei silmääni näytä edes kovin huonolta. 

Kovin ovat suosittuja kenkiä nämä, enkä kyllä yhtään ihmettele. Sen verran hyvät ovat jalassa.

En vielä ole uskaltanut uudet tennarit jalassa tepsutella kuin näissä kuvissa, mutta eiköhän tässä elokuun edetessä mintut New Balancet joudu viedä neitsytmatkalle. Ja onpahan ensi kevääksi raikkaat kengät odottamassa! Ei tarvitse enää kulkea syksyn väreissä läpi vuotta.

kuvat meitsistä: Susanna (ite editoin)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti