tiistai 8. elokuuta 2017

Päivitystä tyyliin: toimistorunkkuhousut

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Tykkään alkusyksyn vaatemuodista joka vuosi jotenkin tosi paljon. Kun on koko kesän rymynnyt samat farkkushortsit ja ties mikä nirunarutoppi päällään, näyttävät ryhdikkäät toimistomekot sekä kauluspaidat yhtäkkiä tosi ihanilta.

Joskus aikoinaan ostinkin 2 siistiä toimistomekkoa Vilasta alkusyksyyn ja pitäisin niitä edelleen, mikäli mahtuisin niihin. Jos mietitte mitä toimistomekko tarkoittaa, tässä se toinen mekko ja tässä toinen. Eikö olekin ihania? Tuota jälkimmäistä en ole edes raaskinut laittaa eteenpäin, koska se on vaan niin täydellinen. Pehmeää materiaalia, kiva kuosi ja ja sopivan pituinen. Ai vitsit!

"Pienen" lihomisen jälkeen en ole enää haaveillut ryhdikkäistä mekoista (vaikka miksi ei?) ja tyylini onkin heitellyt täydestä röntöstä (hame ja joku hemmetin iso paita, ettei maha näy) nykyiseen housupainoitteiseen menoon. Ilmeisesti kuljin kuitenkin tieni päähän farkkujen kanssa kuluneen vuoden aikana, sillä jäädessäni lomalle vannoin, etten pue farkkuja päälleni 4 viikon aikana kertaakaan. 2 kertaa meinasin lähteä farkuissa johonkin, mutta molemmilla kerroilla ahdistuin, riisuin ja laitoin joko pitkän hameen tai päätin tarjeta shortseissa. Viimeksi perjantaisella Gnistanin reissulla ihmiset kauhistelivat kuinka tarkenen farkkushortseilla, mutta lohdutin heitä kertomalla, että otin minä pitkän hameen myös mukaan. Loppujen lopuksi hame toimi hyvänä perseenalustana toisella puoliajalla.

Ahdistukseni farkkuja kohtaan kasvoi niin suureksi loman loppuessa, että mun oli käytävä ostamassa yhdet ns. toimistorunkkuhousut. Anteeksi kielenkäyttöni, mutta olen nyt vain nimennyt ne tällä tavalla. 

Runkkuhousuilla tarkoitetaan kotihousuja. Siis tavallisia collegehousuja. Toimistorunkkuhousut taas ovat vähän kuin kotihousut, mutta kuitenkin toimistokelpoiset. Sellaiset siistit housut, jotka eivät kiristä ja ahdista.

arskat Dolce & Gabbanapaita H&Mhousut Onlykengät New Balance

En ensikerralla nämä nähdessäni ajatellut ostavani niitä, mutta niin vaan oli palattava Skanssiin hakemaan ne Objectista. Hamusin pöydästä pari eri kokoa housuista ja olin jo piiloutumassa sovituskoppiin, kun miesääni ilmoitti jostain pöytien välistä, että olisi myös tällaiset toisenlaiset tarjolla. Selitin mitä haluan housuilta ja loppujen lopuksi kokeilin aika monet erilaiset, mutta kuitenkin samanlaiset housut läpi. Sain myyjältä ihanan paljon tukea ostopäätöksen tekemiseen, vaikka nämä siis ovat juuri ne housut, joita alunperin olin lähtenyt hakemaan. Ostin ne vaan kokoa isompana kuin olisin ilman myyjää tehnyt ja olen tässä nyt pari päivää miettinyt kuinka hemmetin hyvä oli, kun myyjä oli sanomassa oman mielipiteensä.


Yksi syy hankkia kiristämättömät toimistohousut oli se, että istun todella paljon ja haluan mun mahassa kiertävän veren vielä lounaankin jälkeen. Niin monesti suolistoon liittyvissä artikkeleissa sanotaan, ettei housujen saisi kiristää, joten ostin nämä myös sen takia.

Voisihan toki hameitakin pitää kiristämättömyyden takia, mutta koen hameet vähän hankaliksi, jos tarvii loikkia terminaalissa. Helmat saattavat jäädä kiinni euro- ja teholavoihin eikä se ole mukavaa. Juuri nyt olen enemmän housunainen, mutta ehkä hameiden aikakin taas tulee. Kaikista paras olisi, jos tulisi toimistomekkoaika, koska mekot ovat oikeasti aika kivoja!


Näitä ihania toimistopöksyjä myyvät netissä mm. Bestseller itse, Nelly, Zalando ja Boozt. Ja kyllähän nämä muuallekin sopivat kuin toimistoon, kuten esimerkiksi ihan joka paikkaan. Saa nähdä kuvaanko perjantain matsin hameessa, farkuissa vai juuri näissä housuissa. Vai oliko tässä joku helleaalto nyt päällä, kun mun loma loppui ja istun toimistossa päivästä ne kuumimmat ajat?

Miltä näyttää teidän silmään? Onko teidänkin mielestä syksyn muoti aina jotenkin erityisen ihanaa?

kuvat otti kesken rapputreenien: Susanna

2 kommenttia :

  1. Mul on noi samat harmaina. On kyllä todellakin toimistossa ihan parhaat!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois kiva nähä asukuvii susta niiden kanssa! Vai oonko vaan missannu? :D Vois kyl hankkii muutenkin eri värisenä noi samat ni saa vähän vaihtelua :)

      Poista