torstai 14. syyskuuta 2017

Laiska töitään luettelee

Totuus elämäni tulevista futisruuhkaviikonlopuista työntyi tajuntaani eilen. Olen onnistunut rakentamaan kiireisen elämän tälle syksylle, mutta onneksi kiire koskee vain lähinnä viikonloppuja. Mukavaa myös, että on ohjelmaa, mutta saa nähdä alkaako jossain vaiheessa akkaa väsyttämään ja on pakko skipata jotain vai kestääkö pää marraskuulle asti.

En ihan koko lokakuuta ole vielä tykittänyt täyteen, mutta tällä menolla sekin tulee onnistumaan, höhö! Olen puolitosissani heittänyt ystävillekin, että katsellaan sitten marraskuussa, kun futiskausi on loppunut. Ja lisännyt perään, että "paitsi se viikonloppu, kun on Tepsin kauden päättäjäiset".

Futisruuhkaviikonloput tulevat näkymään myös täällä blogissa. Viikonloppuina jolloin blogiin ei tule uusia postauksia ja arki-iltoina, kun tulee pelkkiä futispostauksia.Huomenna poistun Varsinais-Suomesta Etelä-Pohjanmaalle ja lauantaina juhlimme häitä Keski-Pohjanmaalla. Olen miettinyt asioita ja todennut, etten taida ottaa läppäriä ollenkaan mukaan. Seuraava postaus siis tulossa sitten vasta maanantaina. En myöskään ole päättänyt minkä kameran otan mukaan matkalle. Häissä on onneksi joku muu valokuvaajana, joten periaatteessa mun ei tarvisi sieltä ottaa yhtään kuvaa.


Viikon päästä, 22. päivä on Turussa TPS - FF Jaro. Heti seuraavana aamuna starttaa KaaPon fanibussi Kaarinasta kohti Seinäjokea ja mä lähden mukaan kuvaamaan Regions' Cupin finaalia. Suomen Cupin finaalia en aio kuvata, en ole akkrennut edes. Sunnuntaina 24.9. pelataan junnujen Turun derby Yläkentällä, TPS - FC Inter. Tepsijunnut johtavat sarjaa ja Interjunnut ovat toisena. Jännää on!

Tän futissuperviikonlopun jälkeen postauksia kannattaa odotella saapuvaksi intternetziin harvakseltaan. Yritän perjantain pelin saada koottua kasaan jo sunnuntaina, mutta jos olen ihan hemmetin väsynyt Seinäjoen reissun jäljiltä, postaan vasta maanantaina. Sen jälkeen pidän päivän väliä jalkapallosta ja seuraava postaus joko tiistaina tai keskiviikkona.

Syyskuun viimeisenä päivänä aion mennä Saloon kuvaamaan SalPan kauden viimeisen matsin. SalPa johtaa Kakkosta tällä hetkellä, joten saa nähdä onko nousujuhlat luvassa Salon suunnalla. Salosta aion kurvata nopeasti Turkuun päin, jotta kerkeän töllöttimen äärelle katsomaan OPS-Tepsin. En tällä kertaa lähde Miikan valtakuntaan vaan aion huutaa hänen kanssaan kilpaa kotona.

Koska olen luvannut palan elämästäni myös ystävilleni, postaus SalPan matsista tulee sitten vasta sunnuntai-iltana. Mikäli olen ehtinyt saada kuvat valmiiksi. Riippuu vähän muusta elämästä ja ystävistäni, koska sunnuntai saattaa mennä myös heidän kanssaan.

Lokakuun seitsemäs päivä olisi mahdollisuus lähteä KaaPon mukana Ahvenanmaalle! He pelaavat kauden viimeisen pelinsä FC Ålandia vastaan ja panoksena on myös nousu. KaaPolla on mahdollisuus nousta Kakkoseen! Olisi huikeaa käydä edes kerran kuvaamassa jalkapalloa Ahvenanmaalla.

14.10. on TPS-Gnistan, aika tavallinen viikonloppu sitten jo pitkästä aikaa. Siitä viikon päästä 21.10. on TPS:n kauden viimeinen peli Espoossa. Jos hommat menevät nousujuhliksi, ei kannata postausta odotella varmaan pariin päivään tuon pelin jälkeen.

Lokakuun lopulla tulee jokavuotinen "yhyy elämäni on niin tyhjää ilman jalkapalloa" -postaus ja seuraavat 2 kuukautta ihmettelen mistä tänne blogiin pitäisi oikein edes kirjoitella. Sitten te saatte huilia jalkapallojutuista, koska tiedän teissä lukijoissa olevan myös niitä, joita futis ei voisi vähempää kiinnostaa.


Tämä postaus siis lähinnä tiedoksi, että minusta ei nyt tule pariin viikonloppuun kuulumaan mitään ja yksi viikko tulee olemaan pelkkää jalkapalloa. Jos kovin ikävä tulee, kannattaa tekemisiäni seurata snäpissä! Olen edelleen snäppiuskollinen, ei vaan pysty taipumaan instastooriin samalla tavalla. Nimimerkkini snäpissä: marihietala.

Ps. TPS hoiteli Hakan tänään!! Wohoo!

2 kommenttia :

 1. Aika jalkapallonkuuloiselta kuulostaa :D En oikein itse ole koskaan ollut futis-ihmisiä vaan lätkä, niin minulle tämä kaikki kuulostaa niin heprealta! Kunhan muistat vaan yrittää nukkua ja syödä kiireen keskellä! :)

  ~ Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, mä taas en ymmärrä jääkiekosta yhtään mitään :D

   Hyvät ohjeet kyllä, nukkuminen ja syöminen on tärkeitä, jotta jaksaa painaa :)

   Poista