perjantai 8. syyskuuta 2017

Syysflunssa selätetty!

Rojahdin juuri sohvalle pitkän päivän päätteeksi puhelin vilkutellen eri someista saapuvia viestejä vaatien vastauksia, jotka ehdin myöhemminkin kirjoittaa. Koko viikko on ollut aika pitkä ja ennen kaikkea - ailahtelevainen.

Kaikki alkoi sunnuntaina, kun meillä oli Susannan kanssa kuvaustreffit. Minulla oli ollut ihan normaali sunnuntaiaamu, mutta päästessäni Susannan kanssa puhe-etäisyydelle, puuskahdin olevani tulossa ehkä kipeäksi. Olo oli kummallinen kuin myös vallitseva sää juuri sillä hetkellä. Auringossa oli valtavan kuuma, mutta silti tuuli todella petollisesti. Susanna vastasi samoin, onhan noita tauteja nyt liikenteessä kuitenkin.

Tallustelimme ottamaan kuvia, joimme lopuksi kahvit ja poistuimme molemmat omille tahoillemme lepäämään. Otin kotona miehekkäät annostukset vitamiineja ja loppupäivän makasin sohvalla omaa mielikuvitustanikin kirjavammat villasukat jalassa viltin alla.


Maanantai oli todella nihkeä. Töiden jälkeen makasin jälleen sohvalla popsien vitamiineja purkista ja toivoin parasta. Tiistaina olikin sitten jo aika hyvä päivä. Jaksoin puhua puhelimessa enemmän kuin 2 sanaa, mutta otin illan silti varman päälle levon kannalta illalla. Keskiviikkona aloin olla jo sen verran pirteä, että vähän siivoilinkin kotona töiden jälkeen. Pahaksi onnekseni unohdin villasukat ja niinpä eilen olin kuin jyrän alle jäänyt. Ei puhettakaan, että olisi voinut jatkaa siivousoperaatioita vaan jälleen sohva kutsui. Tällä kertaa muistin villasukat, menin taas nukkumaan ajoissa ja tänä aamuna sängystä pomppasikin ylös minun sijaan joku aropupu.

No ei vaan, minä se olin, mutta olin tänään elossa koko viikon edestä. En tiedä oikein miten tein sen, sillä aamuteessäni ei ollut mitään erikoista, mutta jotenkin vain töihin ajellessa voimistui tunne siitä kuinka tänään on loistava päivä. Ja kertakaikkiaan, kuinka loistava se onkaan ollut!!


Olen naurattanut ihmisiä, nauranut itse, hymyillyt erityisen paljon, puhunut tuplanopeudella, leiponut unelmatortun ja siivonnut. Ei enää kurkkukipua eikä kipeää oloa. Life is good 👌

Tarinan opetus? Jos meinaa tulla kipeäksi, kannattaa vaan pysähtyä lepäämään. Sillä se menee nopeiten ohi.

kuva meitsistä: Susanna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti