keskiviikko 27. syyskuuta 2017

TPS - FC Inter 24.9.2017

Okei, rakastan jalkapallon valokuvaamista ja kirjoittamista kaikesta aiheeseen liittyvästä, mutta just nyt väsyttää. Väsytti jo sunnuntaina, kun suuntasin viikonlopun kolmanteen kuvattavaan matsiin. Päästään siis taas samaan lopputulemaan kuin ennenkin: se kolmas matsi putkeen on aina liikaa. Se alkaa tuntua urheilulta.

Vaikka jokaisella kuvauskerralla silmä syntyy uudestaan, näiden kuvien viskominen tänne blogiin juuri nyt tuntuu sarjatuotannolta. Robinkin laulaa biisissään "mut nyt mul ei oo tarjol yhtää enempää" ja tämä on just se juttu. Kun kaiken luovuuden sammiot ammottavat tyhjyyttään ja täytyisi levätä, jotta ne taas täyttyisivät.


Halusin kuitenkin mennä kuvaamaan sunnuntaina, vaikken ollutkaan ihan kunnossa (mulla oli lauantaina vähän kuumetta). Oli kuitenkin kyse TPS:n junnujen kultajuhlasta ja kauden viimeisenä matsina Turun derby.TPS vaan ei esiintynyt kovin vahvasti tässä matsissa, mikä oli kyllä harmi. Inter vei heti ekalla puoliajalla. Onneksi se kulta ei ollut tästä pelistä kiinni!


En ole koskaan aiemmin ajatellut Yläkentässä olevan jotain vikaa kuvaamisen kannalta, mutta kyllä se vika taitaa vain olla sittenkin siinä kentässä eikä meikäläisessä. Tuntuu aina, että kuvat vain ylivalottuvat siellä ja valo ylipäätään tulee aina väärästä suunnasta. Kun haluaisi, että kuvien taustalla on yleisöä ja saadakseen yleisön sinne, kuvata pitäisi vastavaloon.Tauolla joku tyttö heitti voltteja ja minä opettelin kuvaamaan semmoista. Oli hurjan vaikeaa! (Minustahan kaiken muun paitsi jalkapallon kuvaaminen on vaikeaa.)


TPS teki 2 maalia, mutta se ei vaan riittänyt, kun Inter taiteili maaleja 4. Silti TPS juhli lopuksi enemmän.


Näitä loppuseremonioita oli muuten vaikea kuvata, kun kentälle rynni monta äitiä puhelimien kanssa. Todennäköisesti ne äitit saivat parempia otoksia juhlinnasta kuin minä, kun olin siinä vaiheessa ihan valmis jo mönkimään kotiin. En kuitenkaan ollut paikalla kuin vain itseni takia, joten panosta kuvata oli yhtä paljon kuin junnutepseillä tässä matsissa.

Jos teistä tuntuu, että koko postaus on pelkkä valitusvirsi, niin siltä minustakin tuntuu nyt 😂 Seuraavan kerran kuvaan futista heti huomenna, mutta en tiedä vielä tuleeko siitä lystistä kuvia intternettiin ollenkaan. Varsinaisen matsin kuvaan seuraavan kerran lauantaina. Pitää siihen mennessä etsiä motivaatio, ilo ja riemu, jottei enää tarvitse hävetä tällaista väsymysulinaa. Kauden viimeisiä matseja viedään kuitenkin ja kuukauden päästä valitan kuinka futis on loppu, nappikset ei napise ja kukaan elämässäni ei pomputtele palloa 😭

TPS - FC Inter 2-4

6 kommenttia :

 1. perjantaina on Inter-KuPS... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mutta ei pysty venyä tällä tahdilla ja ku oon kai luvannu mennä kahtomaan jotain aladivaria muistaakseni Raisioon tms 😅

   Poista
  2. Alkaa mennä villiks tää kommenttiboxi 😂

   Poista