maanantai 4. syyskuuta 2017

Uusi viikko ja oikeastaan koko kuukausi

Välillä maanantait ovat tosi jees ja välillä ne taas menevät niin pahasti ihon alle, että haluaisi lähteä takaisin kotiin nukkumaan ennen kuin on ehtinyt edes takkia vielä riisua. Niin tänään. Olin avaamassa ohjelmia, kun vahingossa painoin koneen shut down -nappulaa enkä pystynyt pelastamaan tilannetta vaan käynnistinpä siinä sitten koneen uudestaan (ajatelkaa, jos ydinohjuslaukaisu-paikka olisi mun hallussa ja sitten painan vääriä nappuloita vähän väliä..). Muutenkin olin muissa maailmoissa, sillä tässä on joku flunssa yrittänyt päälle. Kipeänä mun viive on noin 3 tuntia, niin kauan nimittäin meni tänään tajuta, ettei miehen herätyskello soinut aamulla ollenkaan, vaikka normaalisti hän olisi ollut lähdössä töihin samaan aikaan kuin minä.

Sain myös tietää, etten saanut yhtä työtä, jota hain. Sen työn hakeminen oli vähän yllätys ja vahinko, koska en kesälomalta palattuani ollut mitenkään erityisemmin hakemassa mitään muutosta nykytyöelämääni. Tykkään mun työstä, mutta toki olen aina avoin haasteille. Eniten pelkään juuri sitä, että jämähdän paikoilleni vain jonkun asian helppouden takia. Olen mielestäni jo omat jämähtämiseni suorittanut elämässä, kun 7 vuotta meni parisuhteessa ja 6 vuotta yhdessä työssä, jotka kummatkin olivat elämäni tiellä sivupolkuja ja lopulta umpikujia.


Syksy on jotenkin enemmän uusi alku kuin tammikuu ikinä. Niinpä kävin ensitöikseni uudistamassa hiusosastoa menneellä viikolla. Nyt olen vähän enemmän blondi kuin punatukkainen ja tykkään tästä ihan superpaljon!!

Tarkoitus olisi pysytellä kaukana punaisista väripurkeista ja ylläpitää vaaleita raitoja. Hiusten kasvaessa näistä tulee vielä luonnollisemman näköiset, kun tällä kertaa ei laitettu mitään pohjaväriä vaan tyvestä kasvaa oma väri suoraan.


Alkanut syyskuu on täynnä ohjelmaa ja siksi en nyt oikein ehtisi harrastaa flunssaa. Juuri tällä hetkellä näyttää onneksi siltä, ettei tarvitsekaan, sillä oloni on parantunut jo tosi paljon.

Tulevana viikonloppuna on GrIFK-TPS, siitä viikon päästä yhdet häät, 22.9. TPS-FF Jaro, 23.9. futista Seinäjoella ja 30.9. taidan lähteä futiksen perässä Saloon! Eipä tarvitse siis miettiä pahemmin mitä tekisi viikonloppuisin.


Vaikka ei nyt onni työmarkkinoilla osunutkaan meikäläiselle, eiköhän tästä ihan hyvä syksy muutenkin tule 😊 Jalkapalloa ainakin on just sopivasti!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti