keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Vois niit meikkei enemmänki ol (no ei vois)

Okei, onko nyt keskiviikko vai maanantai? Aamu alkoi miehen herättämisellä saatesanoin "kulta, mun tarvis saada yhteys siihen toiseen ulkoiseen kovoon" ja voitte ehkä kuvitella, että kultaa ei oikein paljon lämmittänyt tuo kullittelu juuri sillä hetkellä. Sen takia, että mun piti saada yhteys siihen toiseen ulkoiseen kovoon, myöhästyin töistä noin vartin ja koko aamupäivän oli sellainen olo niin kuin olisi kiire.

Töiden (ja hammaslääkärissä käymisen) jälkeen iltapäivällä kotona keittelin teetä ja päätin vihdoin siivota mun meikkivarastoja. Mun meikithän on aika villisti eläneet pitkin keittiönpöytää jo pitemmän aikaa, koska musta se nyt vaan on ollut hyvä idea meikata keittiössä, kun siellä on paras valo eikä me ikinä syödä siellä. Eikä meikkejä sitä paitsi suositella säilytettäväksi pesuhuoneessa, koska siellä on välillä turhan kuuma ja toisekseen, mun meikit ei todellakaan mahdu meidän pesuhuoneeseen.


Tässä asunnossa on hillittömän vähän säilytystilaa ja esimerkiksi meidän pesuhuoneessa on vain yksi kaappi. Sellainen pieni allaskaappi eikä se todellakaan ole mikään kosmetiikkavaraston paikka. Niinpä on pitänyt keksiä vähän muuta ja koska mä en ole ollut kovin kiinnostunut sisustamisesta, nää jutut on olleet herran hallussa.Voisin mä silti vähän vähemmän myös omistaa kosmetiikkaa. Kävin läpi kaikkia laatikoita tänään ja surutta heitin menemään huulipunia, kajaleita ja luomivärejä - sellaisia, joista osa on valehtelematta 10 vuotta vanhoja. En vain ole oikeasti koskaan heittänyt mitään menemään. Luomivärit ovat vaan jääneet käyttämättä, mutta ei niitä ole halunnut heittää pois. En ole oikein missään vaiheessa oppinut sellaista tavarasta luopumista, vaikka syytä olisi ollut.

Nyt aion oppia. En osta yhtäkään uutta suolasuihketta ennen kuin vanhat 5-6 eri suolasuihkepönikkää on käytetty tai muuten vaan eliminoitu. En myöskään tarvitse uusia luomivärejä, sillä Urban Decayn Naked-pötkylöissä on kaikki, mitä voin tarvia.


Meikkaamisesta ylipäätään olen nykyään sitä mieltä, että vähempi parempi. Kesäloman jälkeen jäi päälle sellainen, etten oikein haluaisi laittaa aamuisin meikkivoidetta tukkimaan ihoa, vaikka toisaalta se suojaisi saasteilta ja talvella pakkaselta. Mun arkimeikki onkin ollut jo joitakin viikkoja  pelkät kulmakarva- ja ripsiväri. Ihanan helppoa ja nopeaa.


Ah - ja jos palataan postauksen alkuun. Kun siivoilin, läikytin teet keskelle pöytää, koska tuo pöytä keikkuu kuin yläosattomien miesten paljuvene Aurajoessa (tosijuttu, näin tällaisen viikko sitten), levitin pillit pitkin lattiaa yhdestä paketista ja paras kaikista: tiputin violetin kynsilakkapurkin kivilaatalle niin korkealta, että se hajosi siihen paikkaan. Kynsilakkaepisodin jälkeen totesin mun paikan olevan jossain ihan muualla kuin siivoushommissa.

Ei se nyt toki ihan pelkkää häviöhommaa ollut tietenkään tuo siivoilu: löysin koruja, joita en enää muistanut edes omistavani ja muistin miksi aikoinaan lopetin LivBoxin tilaamisen (koska liikaa hammastahnoja).

Onkohan jollakin sellainen meikkivarasto, mikä mahtuu yhteen laatikkoon tai meikkipussiin? Onko se enemmän normaalia kuin se, että minulla on luomivärejä yhden laatikollisen verran?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti