sunnuntai 29. lokakuuta 2017

5 päivää myöhemmin

Äh, mä olen edelleen kipeä.

Ärsyttävää. Haluaisin aktiiviblogata jo enemmän, mutta enhän minä kipeänä pääse ottamaan kuvia kenenkään kanssa ulos ja täällä sisällä se nyt on vaan vähän tylsää sekä vaatisi kaikenlaisia virityksiä, joita nyt ei vaan jaksa tässä kunnossa säätää. Tuntuu myös, ettei kirjoittaminen ole se ykkösjuttu, johon pystyisi keskittymään, vaikka sormet syyhyävätkin päästä naputtelemaan! Mrr.

Tämä on pitkästä aikaa ajanjakso, kun pystyn keskittymään Netflixiin. Olen katsonut loistopätkiä, kuten Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, New in Town, Viidakkokirja ja nyt viimeksi Turtlesit. Jostain syystä mieheni on naureskellut näille mun leffavalinnoille, höhö!
Mun äänihän on täysin kadonnut, että saa nähdä joutuuko tässä vielä puhekieltoon. Luvatkaa te siellä syödä monipuolisesti ja nukkua riittävästi. Tätä tautia te ette halua.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti