maanantai 30. lokakuuta 2017

Jalkapallo ja muu elämä

Tänä vuonna musta on alkanut tuntua, että elämä jalkapallon ympärillä on ihan oma maailmansa. Olen paljon pois kotoa futiksen takia, otteluohjelmat määrittävät milloin ehdin tapaamaan ystäviä ja tapahtuu asioita, joista ei nyt vaan oikein voi puhua ainakaan futista vähemmän seuraaville ihmisille, koska heitä ei välttämättä oikeastaan kiinnosta.



Jalkapallo vaatii parisuhteelta aika paljon. Olen lähes koko vuoden ollut menossa sinne ja tänne, ilmoittanut tulevani kotiin ehkä vasta huomenna ja yhtäkkiä mua hakee nousuteelle kotiovelta joku setä, jota mieheni ei edes tunne. Monta kertaa olen edellisenä päivänä huomannut kysyä, että ainiin kulta muistinko kertoa lähteväni huomenna Seinäjoelle/Kokkolaan/Helsinkiin 😅  Aika usein en ollut muistanut kertoa, hehe. Onneksi miehellä on omiakin harrastuksia ja hän viihtyy niiden parissa, kun itse huitelen futiksen perässä pitkin kyliä.

Ystävät onkin sitten eri juttu. Heitä ei oikein huvita tämä tilanne, kun meikäläinen elää eri sarjojen otteluohjelmien mukaan. Kuulemma muakin olisi mukava välillä nähdä ja silloin kun sitten on nähty, kuulen kuinka maailmassa on muutakin kuin jalkapallo.



On jotenkin tosi vaikea selittää sitä kellekään kuinka tuo laji ja ne ihmiset voi viedä mukanaan. Se vaan vie. Jalkapalloa on maailmassa niin paljon. Joka ilta voisi tuijottaa kotona jonkun matsin, jos olisi niin syvällä tässä touhussa, mutta minulla tämä nyt sentään rajoittuu Suomeen. Jalkapallon parissa eri seuroissa puuhastelee hienoja ihmisiä ja useimmat pelaajat ovat huipputyyppejä. Tähän kun yhdistää oman harrastukseni, valokuvaamisen, olen vain ihan koukussa.

Silti etenkin nyt loppukaudesta huomasin selkeästi itsessäni sen kuinka tarvitsen muutakin elämää. En halua, että silmissäni näkyy vaaleansiniset pelipaidat ja jonkun pelaajan naama pari päivää pelin jälkeen, vaikka olisi kuinka söpö ja taitava pelaaja. Ehkäpä kuherrusvuoteni futiksen parissa on nyt ohi vihdoin ja pystyn ensi vuonna rakentamaan aikatauluni hieman järkevämmin. Ainakin sitä voi toivoa.

bleiseri Vero Moda - neule H&M - farkut Gina Tricot - kengät Clarks - laukku Michael Kors

Jos aihe yhtään puhuttelee teitä, kertokaahan kokemuksia! Onko sulla itellä joku harrastus, joka vie sun kaiken ajan?

kuvat meitsistä: Maarit

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti