torstai 19. lokakuuta 2017

Loppuviikon ohjelmaa

Nappasin just buranan naamaan ja asensin villasukat jalkaan. Olen hautautunut sohvalle viltin alle enkä ajatellut nousta tästä hetkeen. Huomenna ja lauantaina ei todellakaan ole aikaa makoilla sohvalla, joten täytyy tänään ottaa ilo irti.

Lauantai. En tiedä miten lähestyisin tuota päivää, jonka toivoisi olevan erittäin kaunis ja tuovan hyviä asioita sille ihmisjoukolle, joka on sen ansainnut. Vaikea vain tietää etukäteen kuka on ansainnut eniten mitäkin, vaikea uskaltaa toivoa mitään, lauantaina todennäköisesti on vaikea hengittää ja olla.

Huomenna en onneksi ehdi miettiä lauantaita. Olen töissä viiteen asti, ajan sieltä suoraan Kaarinassa käymään ja sitten olisi vielä tarkoitus mennä kuvaamaan e-urheilua Artukaisiin.


Tänään kävin Artukaisissa jo vähän ihmettelemässä lanimeininkiä. Täällä Turussa on siis tänään alkanut pelitapahtuma Grail Quest ja kävin hakemassa pressipassin sekä tietysti kiertelemässä paikat läpi heti, kun vaan töistä pääsin.Aika hauskaa nähdä Turussa tällainen pelitapahtuma ja ihan oikeaa e-urheilua. Jos mun pitäisi valita futiksen rinnalle joku toinen laji, jota kuvaisin, se toinen laji olisi e-urheilu. Huomenna pääsen tosissaan kokeilemaan millaista se voisi olla.

Tietokoneiden keskellä kulkeminen on onneksi luonnollisempaa mulle kuin futiskentällä pyöriminen, sillä olenhan itsekin hieman nörtti. Ne, jotka ovat seuranneet blogiani jo aikojen alusta, tietävät mun pelitaustan, mutta uudemmat seuraajat ovat autuaan tietämättömiä tästä pienestä sivupolusta elämässäni. Täytyy kertoa tästä lisää sitten, kun postaan Grail Questista joskus ensi viikolla.

Päänsärky ei ilmeisesti halua hellittää, joten pakko vaipua makuuasentoon kunnolla. Olisi ollut mukava höpötellä enemmän, mutta nyt ei taida irrota enempää, höh! Palataan asiaan sunnuntaina tai maanantaina, riippuen siitä onko isotkin bileet lauantaina.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti