tiistai 3. lokakuuta 2017

Viime viikko oli superhyvä

Eilisen piti olla erittäin iloinen ja vauhdikas maanantai, mutta toisinhan siinä kävi. Luin yhden viestin ja se oli siinä. Olisin voinut olla kirjoittamatta mitään, mutta olen vain vähän sellainen kirjoittelija.

Eilisen postauksen piti olla myös iloinen, koska viime viikko oli jotenkin erityisen hyvä pitkästä aikaa. En edes muista milloin niin moni hieno juttu olisi toteutunut. Oli monena päivänä kaikkea mahtavaa.

Tuntui kuitenkin vähän väärältä, jos olisin kirjoittanut suunnitelmani mukaan ja toisaalta, en mä siihen olisi pystynyt edes. Mä kirjoitan joka kerta siltä pohjalta, miltä musta just silloin tuntuu.

Tänään on jo parempi päivä. Ehkä pystyn siis vähän avaamaan mitä kaikkea kivaa sitä nyt sitten on ollut.

Tiistaina käytiin erään rouvashenkilön kanssa seikkailemassa auringonkukkapellossa ja otettiin kuvia. Viereisellä laitumella oli lehmiä ja mä olin silmät teekupin kokoisena, kun oltiin kuitenkin Turun puolella eikä edes kovin kaukana lähimmistä kerrostaloista. Silti lehmiä! / Torstaina olin kuvaamassa Pääskyvuoressa tenavien treenejä, kun Rasse ja Nikke olivat mukana myös. Postausta tästä touhusta tulossa vielä erikseen, joten en nyt tässä asiasta sen enempää pölötä. / Perjantaina kävin ärrällä ja oli pakko ostaa tuollainen inkiväärishotti, kun mulla oli pientä kurkkukipua takana jo pari viikkoa. En tiedä oliko se tuo vai illalla nautittu mochaccino, mutta niin vaan kurkkukipu on nyt poissa. / Perjantai-ilta huipentui mochaccinot mukaan ja divarifutista -touhuihin Hannaticin kanssa. Ihan kuin ennen vanhaan!! Niin parasta!! Tätä haluaisin tehdä paljon useammin!!

Kissimiau! Kissaterapia on sekin toimiva konsepti 😍 Sitä oli tarjolla viimeksi lauantaina 😊 Lauantaina oli myös Salossa futiskuvausta ja päälle OPS-TPS -kisastudio hyvässä seurassa 😊 / Kisastudion ja kahvitteluiden jälkeen painelin kotiin, meikkasin pikaisesti ja lähdin leikkimään Maaritin ja Hannaticin kanssa. Oli hyvin onnistunut ilta tyttärien kanssa, vaikka meikäläinen luovuttikin kesken illan. Lähdin kotiin, kun jalat vielä kantoi. Grillijonossa joku nainen ilmoitti hänen egonsa olevan yhtä suuri kuin Aurajoki ja mua naurattaa tämä vieläkin. Jos olisin ollut pirteämpi, olisin heittänyt highfivet hänen kanssaan, mutta en vaan just sillä hetkellä jaksanut tehdä tuttavuutta. / Sunnuntain kahvittelut kylillä, testasin matcha lattea. / Tänään pääsin vihdoin lenkille, pitkästä aikaa! 2 viikkoa kestänyt kurkkukipu on poissa ja pystyn taas elämään. On ollut niin ikävä liikuntaa!

Vaikka tämä viikko alkoihin hieman surullisesti, täytyy toivoa loppuviikon olevan vähintään tasainen. En uskalla juuri nyt toivoa mitään niin hyvää kuin viime viikko oli. Pieni nöyryys on välillä ihan ok. Toivottavasti teillä on kaikki hyvin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti