sunnuntai 26. marraskuuta 2017

5 x kosmetiikkasuosikit

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Sitä sanotaan, että bloggaajan kannattaisi kirjoittaa aiheista, joista on itse todella innostunut. Koska en voi kirjoittaa toisista ihmisistä (ellen tee heistä jotain oikeaa haastattelua, kuten Jakosta viime vuonna), yksi futiskuvauslomakauden blogiaiheista on selkeästi kosmetiikka. Ehkä myös toisena vaatteet, koska aion raportoida miten mun vaatekaapin siivoilut sujuu heti kun on jotain raportoitavaa.

Perjantaina tuli päivystettyä lähes koko päivän mm. Elevenin Black Friday -tarjouksia ja kyllä mä pari tilaustakin tein. Tilasin Biothermia, Pixiä ja the Balmia. Uutta kosmetiikkaa odotellessa ajattelin listata mun tän hetken suosikit kaikista mönjistä!


1. By Terry Cellularose Cleansing Oil. Tilasin tän joskus kesällä tai sen jälkeen ja oi että kuinka ihastunut olen! Tämä tuoksuu niin ihanalta, tuntuu ihanalta ja saa mun ihon näyttämään ihanalta. Ylipäätään - kuinka mahtava keksintö tällaiset öljyputsarit?!


2. Fudge Clean Blonde Conditioner on yksi parhaista hopeahoitoaineista kuulemma. Tämä on ensimmäinen käyttämäni, joten en siinä mielessä osaa verrata muihin. Hyvä se on! Mulla alkaa edellisestä kampaajakäynnistä olla sen verran monta kuukautta, että nyt huomaa hiusten jo tarvivan vähän useammin hopeahoitoainetta. Puskee raivolla joku lämpö ja jopa punainen (johon violetti ei auta) läpi jostain kohdista.


3. Naked 2, jotenkin nyt talvella on alkanut yhtäkkiä innostaa vähän kiiltävämmätkin luomivärit. Saa jotain eloa naamaan, kun edes jossain kimaltaa ja tuikkii.


4. Clarins Fix' Make-Up. Käytin tätä lähinnä futismatseissa, kunnes tajusin hetki sitten, että voisihan sitä käyttää esimerkiksi joka päivä. Uskomaton tökötti! Vaikka futista kuvatessa välillä satoi lunta ja vettä, meikki pysyi naamassa tämän avulla.


5. Amikan The Wizard muotoilusuihke, jota saa hieman nihkeästi netistä. Sokokselta ostin omani joskus. Tää nopeuttaa hiusten kuivamista!!! Taika-aine!


Eilen tuli heti aamusta laitettua täysi tällinki päälle, kun oltiin sovittu kuvaustreffit Reetan kanssa. Ihan yllättäen mentiin, kun mulla sattu olemaan pari tuntia aikaa ennen toisia kuvaustreffejä. Oli ihan superkivaa!! Tänään olisi tarkoitus pitää meikkivapaa päivä ja muutenkin hengata vain kotona puuhastellen. Kivaa sunnuntaita teille!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti