keskiviikko 29. marraskuuta 2017

5 x Netflix-suosikit

Välillä on kausia, kun ei tule katseltua tv:stä oikein mitään, mutta kyllä näin pimeän tullen on alkanut Netflix houkuttaa. Asiaan ehkä vaikuttaa myös se, etten ole marraskuussa kovin montaa tervettä päivää nähnyt ja sohva-aikaa on normaalia enemmän.


Uusien sarjojen löytämine on välillä tosi haastavaa, eikö olekin? Tässä mun suosikkilista tältä vuodelta:


Kun kuulin tähän sarjaan tulleen kolmannen kauden Netflixiin, olisin halunnut samantien rynnätä kotiin tv:n ääreen. Mun suurin suosikkitarina Leijonakuninkaan rinnalla nyt ja aina, yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta, on muskettisoturitarina! Olkoonkin fiktiota tai ei, Mari ♥ muskettisoturit.


Tätä alettiin katsoa, kun tuli vastaan ja vaikutti juoneltaan ihan sopivalta. Ei ollut suuria odotuksia, vaikka tietysti Marvel-leima on aina jonkinlainen takuu sarjalle ja leffalle. Sarja osoittautui niin koukuttavaksi, että viime viikolla yöunet hieman kärsi, kun oli pakko vielä yksi.


Tähän on tullut juuri toinen kausi ja sitä tässä nyt tällä hetkellä ahmitaan ihan tosissaan. Demoneita, hullu Earp-akka, sen sisko ja jollain kierolla tavalla kuuma setämies Doc Holliday. Sarjassa on jokseenkin hämmentäviä käänteitä, mutta ehkä just sekopäisyys hyvän maun rajoilla vetää tässä puoleensa.


Hämmentävä, mutta koukuttava sarja tämäkin. Emäntä herää koomasta vuosien jälkeen, maailman on vallannut vampyyrit ja sitä rataa jälleen kerran. En ole muita zombie-sarjoja pahemmin katsellut, mutta tämän parissa viihdyin.


Yliluonnollista Marvelia jälleen, mutta joku näissä vaan aina toimii. Jätkä on ollut kadoksissa ja hänen luultiin kuolleen. Hän tekee paluun kotikaupunkiin ja ryhtyy taistelemaan pahiksia vastaan apunaan mystinen voima, rautanyrkki kauniisti suomennettuna.


Marraskuun sairauslomalla katselin enemmän leffoja. Romanttiset komediat olivat pitkästä aikaa ihan ylirentouttavia!! Niinpä tuli katseltua sattumalta yhtenä perjantainakin Netflix-leffa ja se oli kyllä ihan napakymppi. Se oli Jouluprinssi nimeltään. Just sopivan viihdyttävää hömppää!

Toivottavasti näistä löytyi teille edes jotain uutta katseltavaa! Tuntuu aina, että Netflix on liian nopeasti koluttu läpi sitten, kun sen parissa alkaa taas kuluttaa aikaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti