sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Aina ei mee ihan putkeen

* postaus sisältää mainoslinkin

Joskus vuosia sitten mun elämässä oli yksi ihminen, jota mietin jo ihan alusta asti mitä hän muka oikein haluaa ja miten hän muka haluaisi hengata mun kanssa. Kuulostaako huonolta itsetunnolta? No sitä se ehkä oli vähän, mutta mä myös tunnen ihmisistä onko ne mun seurassa ihan tosissaan vai jostain käsittämättömästä syystä, jota en vain keksi. Varmaan aika moni huomaa ihmisistä tällaiset, eikö? Jos mulle tulee fiilis, etten tiedä mikä juttu, mä kulutan sen ihmissuhteen väkisin loppuun tavalla tai toisella. Joku älykäs kai vaan ignoraa tuollaiset, mutta mun on väkisin tiedettävä missä mennään, jotta pääsen eteenpäin. Niinpä tuolloin vuosia sitten toinen tapahtuma johti toiseen ja lopulta tuo ihminen sai hyvän tekosyyn laittaa mun kanssa välit poikki kokonaan. Se oli nimenomaan tekosyy, sillä mä en ollut tehnyt mitään erityistä vaan siinä oli väärinkäsityksiä. Se todennäköisesti oli meille molemmille helpotus, ettemme ole olleet missään tekemisissä tuon jälkeen, meidän elämien ei kuulunut kuulua yhteen.

Tänään olen miettinyt tuota vuosien takaista tapahtumaa aika paljon ja yrittänyt tunnistaa samoja tunteita. Että tuntuuko nyt just siltä kuin silloin vai kuitenkin vähän eriltä. Olen myös miettinyt jälleen ihmisten käytöstä ja sitä miten mun itseni kuuluisi käyttäytyä joidenkin ihmisten kanssa. 😀 Kevyt sunnuntai siis täällä meneillään!


Mun piti tänään kirjoittaa mukavan kepeä höpöttelypostaus, mutta ei tosiaan irtoa. Isänpäiväkin ja kaikki 😀

Ei auta kuin toivoa huomisen olevan parempi. Kevyenä muistutuksena, että huomenna alkaa vaatekaapin järjestely -workshop! Täältä mukaan! Siivoaminen ainakin taitaa auttaa tällaisten pimeiden ajatusten kanssa, joten ei yhtään huono hetki tuon workshopin alkamiselle.

2 kommenttia :

  1. Mä todellakin tarvitsin vaatekaapin siivouksen.:/ Niin kauan kuin sieltä vaatteita suht helposti ilman, että puolet tippuu samalla lattialle en koe vaatekaapin kanssa mitään ongelmaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe :D Mullahan ei edes ole kunnon vaatekaappia vaan tollanen pieni komero, jossa on hyllyjä aivan liian vähän :P

      Poista