keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Keskiviikon kuulumiset

Sitä ollaan jo keskellä viikkoa. Mä en oikein ole varma tykkäänkö mä keskiviikoista yleisesti. Tämä on sellainen välitila ennen loppuviikkoa. Torstai on jo paljon mukavempi, koska sitten on pian perjantai ja sitä paitsi tv:stäkin tulee torstaisin pal enemmän kaikkea katsottavaa.


Tänään on kuitenkin ollut ihan ok päivä. Käytiin Maaritin kanssa puhumassa kuulumiset (töitä, töitä, töitä) läpi ja kierrettiin kaikki olennaiset vaatekaupat läpi. Ei löydetty mulle mekkoa perjantain juhliin, joten joudun menemään sillä, mitä olin muutenkin ajatellut.

Siinä mekossa, jota ajattelin, ei muuten ole mitään vikaa, mutta se on vain vähän lyhyt edestä. Sillä tavalla, että jos nostaa kädet ylös, saattaa näkyä asioita. Täytyy siis pitää kädet alhaalla. No ei vaan, on mulla alushame olemassa. Ei hätää.


Ai mitkä bileet perjantaina? Tietysti TKOMV-bileet eli TPS:n nousujuhlat ja kauden päätös ja mitä näitä nyt on. Ensin syödään ja sitten kyynel silmässä katsotaan Tumperon kausikoostetta. Viime vuoden kokemuksen perusteella se kyynel kyllä vierähtää poskelle asti, Tumperon koosteissa on sellainen jännä taika. Kaiken kaikkiaan siis erittäin iloinen juhla tulossa! 😉

Tepsin bileet tarkoittaa myös sitä, että mä saan vielä kerran tänä vuonna pitää kiinni futiksesta mun elämässä. Näiden kekkereiden jälkeen iskee tyhjyys. TOSIN tänä talvena futsal tuntuu tarjoavan kaikenlaista jännää täällä Turun seudulla tai siis toisin sanoen mä tunnen jo sen verran turkulaisia, jotta niistä riittää moneen eri divariin ja näin ollen mulla on siis 2-3 eri futsaljoukkuetta, joiden matseja voisi käydä katsomassa, jos vaan aikataulut toimii. Futsal 💖 18.11. Samppiksessa TPK-FC Seinäjoki 😳😳😳 FC Seinäjoki nousi Futsal-Ykköseen ja ovat tosiaan tulossa Turkuun pian! Pakko nähdä! Mikään ei ole parempaa kuin seinäjokinen futsaljengi! Tässä video vuodelta 2010, kun taisin olla ekaa kertaa futsalkatsomossa. Siitä se sitten lähti.

Nyt iltapalaa! Palataan asiaan viimeistään sunnuntaina taas!

kuva meitsistä: Maarit

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti