torstai 23. marraskuuta 2017

Mainoskatkolla

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Mites tuo Black Friday -huuma? Minä en ole raaskinut ostaa vieläkään mitään, vaikka tarjouksia on ollut joka päivä suosikkikaupoissani. Uskon kyllä perjantaina hyödyntäväni alennuksia, sillä tarvitsen kuitenkin uuden ripsarin, naamaseerumin ja jonkun kunnolla kosteuttavan päivävoiteen. Tarvisin myös talviulkoilutakin ja ehkä housutkin (olisi syytä toki siivota se vaatekaappi, eihän sitä tiedä mitä omistan jo).


Elevenillä tänään ihonhoitotuotteista -15 %.

Booztin Black Friday alkaa jo tänä iltana, muistakaa tsekata!

Zalandolla, Nellyllä ja Stadiumilla joka päivä eri asiat tarjouksessa!


Jos Black Friday ja kuluttaminen tulee korvista ulos, aina voi valita myös Caps Lookin vaatekaapin järjestely -kurssin, joka alkaa 27.11. ja kestää 5 viikkoa! Koodilla kapsmari10 saat kurssin hinnasta 10 euroa pois.

Oletteko huomanneet muuten kuinka ärsyttävästi olen yhtäkkiä vaihtanut blogin postausaikatauluja ihan täysin ja postaukset ilmestyvätkin nykyään jo aamulla? En edes kertonut tästä etukäteen vaan haudoin omassa mielessäni tätä viikonlopun ja sitten päätin kokeilla. Olen ollut tosi onnellinen koko viikon tästä muutoksesta. Kirjoittaminen tuntuu nyt jotenkin ihan eriltä. Entä teistä lukeminen? Samaa kakkaa vai tykkäätkö sinäkin enemmän aamupostauksista? Minä luulen, että tämä on jatkossa blogin linja. Ensi vuonna todennäköisesti ihmettelen miksen tehnyt tätä muutosta jo 5 vuotta aiemmin.

Hauskaa torstaita! Minä seilaan tänään Tallinnasta kotiin.

1 kommentti :

  1. Viime black fridayna ostin ainoastaan sellaista mitä oikeasti tarvitsin. Katselin kyllä mainosvideoita ihan hyvikseni. Mutta pidin pääni ja ostin vain mitä tarvitsin. https://www.cycledmedia.fi/mainosvideo

    VastaaPoista