tiistai 21. marraskuuta 2017

Marraskuun muistilistalla

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Pimeistäkin pimein marraskuu on nyt yli puolen välin. Viikko sitten olin ihan maani myynyt ja niin kyllästynyt pimeyteen, mutta just nyt en enää välitä. Nyt keskityn vain elämään sillä mitä on ja kyllähän tässä kaikkea onkin. Listataan!


⤖ Olen ollut koko marraskuun enemmän ja vähemmän kipeä tähän asti. Palasin töihin todennäköisesti liian aikaisin ja sen seurauksena nappasin perinteisesti jälkitaudin ja siitä tässä on nyt sitten viime viikot kärsitty. Nyt alkaa vähitellen helpottaa ja hyvä niin, sillä en ole päässyt lenkkeilemään pian kai kuukauteen. Pakko yrittää tänään kammeta itsensä ulos töiden jälkeen.

⤖ Lähden huomenna kuvauskeikalle laivalle ja sitä varten tarvisi tietysti pakata, ladata kaikki akut ja hankkia pattereita salamaan. Saa nähdä osaanko edes enää kuvata, kun viimeisin kuvausreissu on ollut Honka-TPS. Eeeh.

⤖ Täytyisi muistaa maksaa myös vähän veroja! Olen reissussa juuri eräpäivän aikaan, joten tämä täytyy ihan tosissaan ymmärtää hoitaa just tänään. Pakko kirjoittaa se tähän, etten unohda.


⤖ Tällä viikolla on kovasti jo Black Friday -tarjouksia ja niitäkin pitäisi ehtiä vähän kyttäämään. Oletteko te tehneet jotain huikeita löytöjä? Zalandolla ainakin on joka päivä jotain, kuten myös Nellyllä. Grr!

⤖ Ja kun meillä kaikilla kuitenkin on nurkat täynnä kamaa (no kaikilla ei ole ja onnellisia ovat he, jotka eivät hamstraa), vaatekaapin saa järjestettyä kuntoon Caps Lookin 5 viikon järjestelykurssilla, josta saa alennusta 10 euroa käyttämällä koodin kapsmari10. Kurssi alkaa 27.11., joten tässä on vielä hetki aikaa hengähtää ennen kuin pitää hyökätä vaatekaapin kimppuun. Oh lord.


⤖ Laihista pitäisi jatkaa, sillä se on nyt junnannut paikoillaan tarpeeksi kauan. Kipeänä toki lähti ihan kivasti painoa, mutta se nyt tuli heti takaisin, kun sain taas vähän elämästä kiinni. Ystäväni ehdotteli eilen viherpirtelökuuria ja jätin sen jonnekin korvan taakse odottelemaan, koska ei se nyt olisi yhtään huono! Jos edes viikon verran vetäisi joka päivä yhden vihersmoothien. Vihersmoothien tekeminen ei edes ole mitenkään vaikeaa, joten.. Haluaisitteko te raporttia sitten millaisia pirtelöitä täällä on loihdittu?

⤖ Koska marraskuu on liian pimeä, nyt jos koskaan olisi tärkeää muistaa halata joka päivä! Aion vaania asuinkumppaniani ja väkisinhalaan heti, kun vaan pystyn. Halaaminen nimittäin edistää terveyttä, suosittelen!


Tällä listalla pääsee jo hyvin alkuun tai siis loppuun. Joulukuu on minusta yksi parhaista kuukausista, koska mulla on silloin synttärit ja joulu on ihan ok. Tulisipa jo lunta. Miltä teidän marraskuu on vaikuttanut tähän asti ja mitä kivaa on luvassa vielä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti