keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Menestys on paras kosto vai tarviiko sitä nyt niin edes kostaa?

* postaus sisältää pari mainoslinkkiä

Olin pari vuotta sitten hieman väsyneempi ihmisraukka kuin nykyelämässä. Mulla oli juuri ollut jonkin verran vastoinkäymisiä, joista olin paranemassa hiljalleen. Kun näin Ginassa myynnissä paidan tekstillä success is the best revenge, mun oli pakko ostaa se. Se kuvasi sillä hetkellä tunnelmaa niin täydellisesti. Se oli todellinen voimapaita, se sai mut ajattelemaan että mä näytän vielä prkl.


Todellisuudessa se näyttäminen ei ole ollut kovin nopea prosessi. En ole saanut mainetta ja kunniaa niin paljon kuin kiukuspäissäni olin ehkä kuvitellut vielä joku päivä saavani. Sen sijaan olen tainnut parantua jo kokonaan pitkäaikaisesta stressistä ja saada enemmän kiinni elämän päivittäisistä askareista.

Paranemisen huomasin nyt syksyllä siitä, ettei tämä paita enää anna sellaista voimaa kuin aiemmin. Silmissäni ei enää kiillä kosto enkä tiedä mitä kaikkea ajattelen menestyksestä. Tavallaan takaraivossa kutkuttelee, että enemmän pitäisi tehdä asioita päivittäin kohti jotain, mutta ennemmin tähtään unelmiin kuin varsinaisesti menestykseen.


Osuvampi teksti paitaani siis voisikin olla tällä hetkellä dreams don't work unless you do ⭐ tai I need space, koska ystäväni välillä vihjailevat meikäläisen olevan kotoisin jostain ihan omalta planeetalta maan sijasta 😉

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti