perjantai 24. marraskuuta 2017

Mitä ostin laivalta

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Näin Black Fridayn ja tän mun koko viikon mainoslinkkien tyrkyttämisen kunniaksi ajattelin nyt antautua itse esittelemällä mitä ostin laivalta. Täytyy kyllä myöntää, että Black Friday vaikutti shoppailuuni, sillä mitään hurjaa sotasaalista en kahminut. En ostanut edes suklaata!!! Mun käy nimittäin laivan suklaahyllyillä aina samaten. Ei vaan tee mieli mitään. Sitten mietin aina sitä kuinka syön kotona kaiken suklaan, jonka ostan, joten miksi ostaisin hillittömät määrät palmuöljyssä uitettua kaakaota kiusaamaan itseäni? Silti sitä samaa mönjää pystyy kyllä ostamaan Kupittaan Cittarista miten paljon vaan. Kevyt ristiriita, tiedän.

Mutta niin! Tässä mun saalis:


1. Joulutee tuntui hyvältä idealta siinä kun mietin kummalle jalalle paino seuraavaksi laivan keikkuessa ihan saateristi. Toivottavasti on hyvää!! Säilyy vuoteen 2019 asti, joten tässä ehtii hyvin ryystää.
2. Taas uusi shampoo. Olen yrittänyt minimoida hutiostoksia tällä rintamalla, mutta nyt tämä on taas riistäytymässä käsistä. Lupaan, että tää on mun viimeinen yritys löytää se oikea mun päänahalle. Kosteuttava shampoo, olethan se oikea, jooko?
3. L'Occitanen dödö. Tavallaan olen taas miettinyt alumiinin välttelyä, mutta tämä oli kyllä ihan puhdas heräteostos. Saa nähdä onko hintansa arvoinen mönjä.

Siinä ennen junan lähtöä kipitin pikaisesti Lushiin, mutta loppujen lopuksi en osannut ostaa mitään sieltä. En viitsinyt mitään shampoopalaa, kun kerran just ostin laivalta ton kosteuttavan asian.

Se ripsari jäi hankkimatta, kun kuulin huomenna olevan Kicksissä ripsarit -25 prossaa. Uuden seeruminkin tarvisin ja mulla sattu olemaan joku vanha näyteputkilo Ahavan seerumia mukana tuolla laivalla, jonka totesin ihan päteväksi aineeksi. Eilen illalla googletin Ahavan ja törmäsin artikkeileihin, joissa kerrottiin Ahavaa valmistettavan Israelin laittomissa siirtokunnissa. Se siitä shoppailusta sitten. Täytyy keksiä joku muu seerumi.

Ps. Jos olette harkinneet osallistumista vaatekaapin järjestely -hommiin, 10 euron alekoodi kapsmari10 on voimassa enää tämän päivän.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti