maanantai 13. marraskuuta 2017

Päivän parhaat jutut

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Koska mieleni on ollut musta kuin tämä marraskuu tässä nyt, ajattelin listata tän päivän parhaat hommat. Että ei tämä nyt ihan pelkkää paskaa ole. Kai.


Ensinnäkin innostuin taas hieman arkimeikkaamisesta. Olin tähän asti koko syksyn töissä pelkän ripsarin ja kulmakarvavärin varassa, mutta nyt kiinnosti muukin meikkaaminen. Mun Smashboxin primer + meikkivoide -yhdistelmä oli jotenkin niin kiva perjantaina, että halusin alkaa taas käyttämään meikkivoiteita enemmänkin. Jei!

Tykkään myös siitä, kun mun hiukset on jopa vähän kasvaneet.


Aloitin mun päivän käymällä ekaa kertaa Turun poliisilaitoksella. Vihdoinkin mä sain aikaiseksi hankkia passin! Olen vältellyt sitä jo noin 3 vuotta ja nyt yhden työkeikan takia oli pakko hankkia. Mun edellinen passi oli mennyt vanhaksi niin kauan sitten, että piti käydä tunnistautumassa. Oli hauska tentti. Kannatti varmaan myös ilmoittaa siinä poliisiasemalla näyttävänsä passikuvassa ihan rikolliselta.


Vaihdoin petivaatteet! Meitä odottaa tuolla koko sängyllinen puuvillasatiinia, ai että! Mun oli pakko hankkia myös lakana puuvillasatiinia ja tää on nyt eka kerta, kun pääsen kokeilemaan kotioloissa kuinka kiva tuollaiseen sänkyyn on sukeltaa. Puuvillasatiniisia lakanoita myydään ainakin Elloksella kuin myös puuvillasatiinisia pussilakanoita, mikäli sellaiset kiinnostaa. Suosittelen ainakin, ihana materiaali!

Myöhemmin tänään kävin vielä osteopaatilla. Nyt mulla on taas muusta ruumiista irtaantuneet lavat ja olkapäät. Elämä on niin paljon parempaa, kun fyysiset ominaisuudet ovat kunnossa.

Ehkä mä voitan tän marraskuun vielä. Onk linjoilla muita marraskuun vihaajia?

4 kommenttia :

 1. Ei oo, marraskuun lapsi,Skorpioni, ei vihaa pimeyttä, vaan meni ja valitti kaiken yötä makuuhuoneeseen loimottavasta pihalampusta, mut ei ne sitä mokomat sammuttanu, vähän vaan himmensivät. Oon monasti aatellu, että tänä pimeänä aikana työpäivät sais olla lyhyempiä ja ihmiset sais nukkua enämpi. Eikä mitään kirkaslamppuhoitoja sunkaan.

  Ilman pimeää jaksoa ei arvostais valon aikaa. Mutta joo, pakkasta sais olla eikä tätä jatkuvaa vesikylmää. Sain kuumeen hautuumaalla, tais olla hirtehisti skorpionihuumoria yläkerralta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiko olla niin, että jotkut ihmiset sietää pimeää? :D En minäkään kyllä tykkää valoista yöllä. Aattelin tänään kui tyhmää tulla töistä, kun on jo pimeää, mutta ei se kai nyt auta. Siitä oon samaa mieltä, että tulispa pakkasta ja etenkin lunta!

   Koitahan parantua! Minä sairastin kuumeet lokakuun lopulla :P

   Poista
  2. Se oli semmonen pika-Mars-transiitti kuume, sunnuntai-iltana olin ku horkassa ja eilisen luppoilin ja tänään jo pirteenä extempore-tehtävissä töissä. Lapsilla varsinkin on noita ohimeneviä Mars-kuumeita, ei pitäs heti huolestua.
   Meillä on töissä ollut äänen katoamisia.
   Minuakin esti karjumasta kolme päivää tässä joku aika sitten.

   Poista
  3. Joo vai?! Siis just tänään sanoin töissä kuinka mulla katoaa ääni ihan oudosti vähän väliä! En mä enää kumminkaan oo mitenkään flunssanen :P

   Poista