keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Pian terveenä

Sain just ruuan tehtyä (pitäisi joskus kai jakaa mun yksi yksinkertainen arkiruokaresepti teille) ja taustalle viritettyä Veikkausliiga-karsinnan FC Honka-HIFK. Alan kai vähitellen palautua elävien kirjoihin, huhhuh.

Sitkeitä ovat flunssat kuulemma nykypäivänä. Tai tuntuu siltä, että aina sanotaan "nyt on sitkeitä tauteja liikkeellä". En ole viikkoon nukkunut ilman särkylääkkeitä, mutta viime yönä sentään jopa kerrankin heräämättä kertaakaan yön aikana. Teki hyvää, tänään ei ole tarvinnut nukkua päiväunia.

Veikkausliiga-karsinnasta en osaa sanoa juuta enkä jaata. En rehellisesti sanottuna ole oikein mitään mieltä siitä kumman haluaisin pelaavan Veikkausliigaa, Hongan vai HIFKin. Sen verran vain katsoin tuossa HIFKin avauskokoonpanoa, että onpas mukava katsella Sihvolaa taas kentällä. Häntä yritin kesällä Helsingissä käydessäni kuvata, mutta sen matsin kaikki kuvat olivat aika epäonnistuneita laadultaan.


Tässä kun on ehtinyt pyöriä reilun viikon sohvalla tukka paskasena ja villasukat hikisinä, näitä asioita haluan tehdä terveenä:

♡ Syödä enemmän vihanneksia kotioloissa. Kun oon tässä viikon nyt katellut tätä meininkiä täällä, voin todeta ruokatapojeni olevan muuten ihan ok, mutta missä ovat vihreät ja oranssit asiat mun lautaselta? Olen niin epäbloggaaja, kun en pysty olemaaan hyvänä esimerkkinä tässä asiassa.

♡ Jatkaa lenkkeilyharrastusta. En ole päässyt testaamaan lantiotani yhtään sen jälkeen, kun sain sen paikoilleen! Ehkä loppuviikosta voisi uskaltaa jo käpsyttelemään!

♡ Aloittaa kenkiin ja vaatteisiin liittyvän projektin. Pakko käydä läpi kaikki! Runsaalla kädellä karsiminen on tavoitteena. Tästä projektista tulette kuulemaan marraskuun aikana vielä lisää!

♡ Ideoida kivoja blogipostauksia. Nyt kipeänä jäin hieman tyhjän päälle, kun samalla kausi loppui ja sen jäljiltä oli muutenkin pieni vuoristorata pään sisällä. Haluaisin keksiä kivoja ja inspiroivia juttuja, jotta omakin mieli pysyisi hyvänä yli pimeän aikakauden.

♡ Nähdä kaikkia niitä ystäviä, joita en ole ehtinyt näkemään hetkeen! I need coffee!!


Aion myös pestä ne hiukset, mutta se nyt on itsestäänselvyys.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti